Redactia.ro
Home » Știri » Povestea emoționantă a unui tată semi-paralizat. Ce sacrificii face pentru fiica sa

Povestea emoționantă a unui tată semi-paralizat. Ce sacrificii face pentru fiica sa

GALERIE FOTO (2) Povestea emoționantă a unui tată semi-paralizat

Povestea emoționantă a unui tată semi-paralizat. Jurnalista Cora Muntean a fost martora unei povești de viață emoționantă. Ziarista a vrut să împărtășeasca o experiență trăită în interiorul metroului, la Victoriei. Un bărbat semi-paralizat i-a atras atenția, iar povestea lui de viață avea să emoționeze sute de internauți.

Povestea emoționantă a unui tată semi-paralizat. Ce sacrificii face pentru fiica sa

Metroul poate fi un loc unde poveștile de viață pot deveni o lecție pentru fiecare dintre noi. În interiorul transportului în comun, oamenii își pot împărtăși supărările, dar și momentele fericite. Jurnalista Cora Muntean a avut parte de o experiență de neuitat în metroul, din stația Victoria, din București. Ziarista a împărtășit în mediul online povestea de viață a unui tată semi-paralizat, care muncește pentru a-i oferi fiicei sale o viață decentă. Povestea integrală a fost redată pe pagina de Facebook MetroCrush.

Jurnalista povestește că a observat în metrou un bărbat care circula greu, având un picior paralizat. Nu a găsit un loc liber, așa că s-a așezat lângă jurnalistă și a întrebat-o de stația 1 Mai. După ce amândoi s-au așezat pe scaunele de la metrou, jurnalista Cora Muntean a observat că bărbatul a scos din geantă o pungă în care era un ursuleț alb imaculat. „La metrou, la Victoriei, era în fața mea. Își forța piciorul stâng să-l asculte și să pășească peste golul dintre tren și peron. La fel ca restul lumii, am vrut să-l ocolesc, să mă arunc în vagon, să prind loc. Când s-a clătinat, am stat în spatele lui și am întins puțin mâna spre el, dar a reușit singur. Ne-am prins amândoi de bara din mijloc și m-a întrebat ceva. Nu am înțeles și nu doar din cauza măștii. Pe care erau două urme de degete negre, parcă funingine. Și-a dat puțin masca la o parte și m-a întrebat de stația 1 Mai. Atunci i-am observat gura strâmbă, pe care, repede, și-a ascuns-o sub mască”, isi incepe povestea jurnalista.

Cora Muntean

I-a cumpărat fiicei sale un ursuleț

Bărbatul a afișat un zâmbet, în timp ce privea jucăria de plus. Atunci s-a uitat la jurnalista Cora Muntean și i-a mărturisit că i-a cumpărat fiicei sale ursulețul. Din vorbă în vorbă, acesta a povestit că este semi-paralizat și că se întorcea de la o persoană la care a muncit.

„A scos, cu două degete negre, murdare de funingine, o pungă transparentă în care era un ursuleț. Din pluș, alb ca spuma laptelui. Mi-a surprins privirea și mi-a spus, trăgându-și puțin masca: „L-am luat pentru fetița mea. Va fi tare fericită”. M-am tras mai spre el și am aflat că a fost la cineva să muncească și așa a reușit să ia ursulețul. La 1 Mai, tot la muncă merge. Mi-am deschis geanta, dar nu am apucat să fac nimic.

A întins mâna murdară spre mine, dar la jumătatea drumului s-a oprit, să nu mă atingă: „Să nu-mi dați bani! Sunt doar semi-paralizat, nu cerșetor. Mâinile, și mi-a arătat palmele, le pot folosi”. „A, nu, am încercat eu să mă scot, deși bani voiam să-i dau, căutam o mască. Poate am una nouă și v-o ofer”. „O mască, da. Asta e cam murdară”. I-am dat masca, s-a întors puțin cu spatele spre mine și și-a schimbat-o. Cea veche și murdară a împăturit-o atent și a pus-o în rucsac. „O spăl diseară”, a spus el„, a mai spus jurnalista Cora Muntean.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: