Redactia.ro
Home » Sport » Povestea fostului portar, Martin Tudor! De la box la fotbal

Povestea fostului portar, Martin Tudor! De la box la fotbal

Povestea fostului portar, Martin Tudor!

Povestea fostului portar, Martin Tudor. Inițial părinții l-au îndrumat spre judo. Apoi spre box. După doar câteva zile, Martin Tudor a venit acasă bătut și le-a spus părinților că vrea să devină fotbalist.

Când Martin Tudor era în clasa a IV-a, tatăl său, Costel Tudor a decis să-și trimită fiul să facă un sport. A ales judo. După câteva ședințe și-a dat seama că fiul său nu era atras de acest sport. Așa că a decis să-l trimită la box.

“L-am dat prima dată la judo şi nu a mers aşa că l-am mutat la box. S-a dus o zi, două, a intrat în ring, a luat un pumn în nas şi a venit acasă plângând că el vrea să se facă fotbalist. Maică-sa nici nu a ştiut în primele luni”, declara tatăl fostului portar, pentru Fanatik.

A făcut cunoștiință cu fotbalul la Mârșa. Apoi a ajuns la echipa de juniori de la Drăgășani. În 1995 echipa a promovat în Divizia C, iar Martin Tudor a ajuns titular, deși avea doar 17 ani.

Povestea fostului portar, Martin Tudor

La vârsta de 20 de ani a ajuns la Jiul Petroșani. A jucat doar un meci și a fost transsferat de Olimpia Satu Mare. După ce a debutat în Liga I a fost remarcat de cei de la Steaua București, unde s-a transferat în 1999. Sezonul în care avea să fie cu adevărat remarcat a fost 2000-2001. A câștigat primul său titlu de campion al României. Din acel moment a devenit titular incontestabil în poarta Stelei. Doi ani mai târziu s-a accidentat iar oficialii echipei au căutat un alt portar. În 2005 s-a transferat la CFR Cluj, apoi la Universitatea Cluj. După ce s-a retras din fotbal a devenit antrenor.

Martin Tudor a murit în acestă dimineață

Martin Tudor a murit în această dimineață. La doar 43 de ani a suferit un infarct. Fostul portar al echipei Steaua se afla la Reșița, în casa iubitei sale. Tudor suferise un preinfarct în 2019.

„Sunt și eu consternat. Sunt în Reșița și m-a sunat un prieten să mă anunțe. Știu că era în oraș, aici. Nu pot crede! Cuvintele chiar sunt inutile. Dumnezeu să îl ierte”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Gazeta Sporturilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: