Redactia.ro
Home » Sport » Tragedie în fotbalul românesc! Portarul Stelei Martin Tudor a murit la 43 de ani

Tragedie în fotbalul românesc! Portarul Stelei Martin Tudor a murit la 43 de ani

martin tudor

Martin Tudor, fost portar la Steaua, a murit de infarct la doar 43 de ani. Acesta a încetat din viață, luni dimineață, în locuința sa din Reșița.

„Totul s-a întâmplat acum două ore (n.r. în jurul orei 10:00). Era acasă, la Reșița! Ambulanța a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul… Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie. Dumnezeu să-l ierte”, a declarat Dorinel Munteanu pentru gsp.ro.

Martin Tudor a mai avut problemă la inimă și în 2019, într-un cantonament în Turcia. Fostul portar era atunci în staff la Chiajna și i s-a făcut rău. A fost dus de urgență la spital și eliberat după o zi. De atunci, a evitat să vorbească despre asta.

Citește și: Povestea fostului portar, Martin Tudor! De la box la fotbal

Martin Gheorghe Tudor s-a născut pe 10 iunie 1976, la Avrig. De-a lungul carierei a jucat la Jiul Petroșani (1996/1997), Olimpia Satu Mare (1997-1999), Steaua București (1999-2005), CFR Cluj (2005-2007) și Universitatea Cluj (2007/2008). Martin Tudor a adunat 184 de meciuri în prima ligă și două titluri de campion, ambele cucerite cu Steaua București în 2001 și 2005.

S-a retras în anul 2010 atunci când a ales să meargă pe calea antrenoratului pentru portari. A antrenat la echipe importante cum ar fi FCSB, Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, Reșița, Voluntari dar și Sportul Snagov și chiar Naționala României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: