Redactia.ro
Home » Știri » Povestea impresionantă a jandarmului-erou din Vaslui. Marian a oferit o lecție de omenie

Povestea impresionantă a jandarmului-erou din Vaslui. Marian a oferit o lecție de omenie

Povestea impresionantă a jandarmului-erou din Vaslui.

Povestea impresionantă a jandarmului-erou din Vaslui. Un jandarm din județul Vaslui a devenit erou pentru un bărbat. Marian era în timpul liber când a observat un incendiu. Acesta a intervenit fără să stea pe gânduri.

Povestea impresionantă a jandarmului-erou din Vaslui. Marian a oferit o lecție de omenie

Povestea impresionantă a jandarmului-erou din Vaslui. Marian a oferit o lecție de omenie. Deși se afla în timpul liber, jandarmul Marian a salvat viața unui om din calea focului. Aflat la cumpărături cu familia sa, pe drum, bărbatul a observat un incendiu care a cuprins o casă. Acesta i-a spus soției că oprește mașina pentru a vedea ce se întâmplă și cum poate ajuta. Marian a rugat-o pe soția sa să aibă grijă de fiica lor, apoi a intrat în casa năbădită de flăcări și a salvat viața unui om care nu avea nicio șansă de supraviețuire. „A așezat copilul în scaun și a rugat-o pe soție să conducă.- Vreau să stau lângă Mara, i-a spus Marian soției.

Mergeau la cumpărături și apoi cu copilul prin parc.

În drum spre magazin, au observat un fum gros ce ieșea dintr-o casă.

– Oprește, oprește acum! a fost reacția imediată a lui Marian, care a și coborât imediat din mașină. Rămâi aici cu Mara! Vin imediat!

Ajuns lângă casa din care ieșea fum, Marian a văzut un bărbat care vorbea la telefon.

– Ați chemat pompierii?- Am vorbit, sunt pe drum! Am oprit curentul de la tablou, dar cred că ar trebui oprite și gazele. Vă pricepeți?

– Da, da! Știți dacă e cineva în casă?

– E băiatul meu. A intrat să verifice.

În timp ce oprea gazele, Marian l-a văzut pe cel care intrase în casă:

– E cineva acolo?

– Nu știu exact. E prea mult fum, nu văd nimic!

– Intru și eu!

– Aveți grijă, focul cred că a ajuns în bucătărie!”

Jandarmul din Vaslui a început să caute în casă și abia putea vedea de fumul dens. Cu toate astea, a rezistat până a ajuns în ultima cameră unde a zărit o siluetă căzută pe podea. Era un bărbat aflat în stare de inconștiență, l-a luat cu grijă sub braț și s-a îndreptat spre ușă.

Aproape de ieșire și-a dat seama că nu îl poate scoate singur așa că a cerut ajutor. Un alt bărbat i-a sărit în ajutor. În acel moment, pompierii au intervenit, iar când Marian a ieșit în curte, victima deja era preluată de o echipă SMURD. Soția și fetița așteptau pe trotuarul de vizavi, iar o persoană i-a transmis că le-a oferit tuturor o lecție de viață. Marian este jandarm la IJJ Vasului, având în spate o experiență de 15 ani în structurile Jandarmeriei Române. Povestea a fost publicată pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Interne, iar internauții au fost emoționați de gestul bărbatului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: