Redactia.ro
Home » TV » Povestea impresionantă a lui Bogdan Borcea, concurentul de la „Chefi la cuțite”. Craioveanul a fost săltat de FBI

Povestea impresionantă a lui Bogdan Borcea, concurentul de la „Chefi la cuțite”. Craioveanul a fost săltat de FBI

Povestea impresionantă a lui Bogdan Borcea

Bogdan Boceanu a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a-și arăta talentul de bucătar și pentru a-și spune povestea de viață cu adevărat impresionantă. IT-istul a reușit să câștige primul milion de dolari la vârsta de 18 ani, fiind urmărit și arestat de FBI. Cum a reușit bărbatul să fie unul dintre cei mai căutați infractori din America?

Povestea impresionantă a lui Bogdan Borcea, concurentul de la Chefi la cuțite. Craioveanul a fost săltat de FBI

Bogdan Boiceanu, din Craiova a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați ai emisiunii Chefi la cuțite cu talentul său de bucătar, dar și cu povestea sa de viață, desprinsă parcă dintr-un film. Bogdan a povestit că a reușit să câștige un milion de dolari la doar 18 ani, după ce a făcut mai multe escrocherii cu cărți de credit, fiind un IT-ist priceput. „Sunt programator și director de marketing la câteva firme. Ca programator nu fac nimic, fiindcă nu am reușit să văd partea constructivă din programare, ci partea distructivă, ceea ce m-a dus în Statele Unite ale Americii, a venit FBI-ul și m-a luat, pentru o faptă făcută în 2003 au venit în 2012. Am făcut fraudă bancară, conspirație la fraudă bancară, fraudă cu cărți de credit…Eu am început totul la 15″, le-a spus Bogdan celor trei jurați.

Potrivit acestuia, și-a descoperit pasiunea pentru calculatoare la vârsta de 15 ani, iar asta avea să-i aducă după câțiva ani câștiguri ireale. Împreună cu prietenii săi a creat un program prin intermediul căruia făceau cărți de credit false, iar apoi au dezvoltat o schemă complicată de fishing, de pe urmele căreia au reușit să câștige milioane de dolari, după ce zeci de miliardari din Connecticut le-au căzut în plasă.

Bogdan a făcut închisoare în America

După 10 ani, Bogdan a furat informații de pe carduri bancare care valorau între 150 și 1.500 de euri bucata, dar se pare că acest lucru i-a purtat ghinion. Acesta a fost prins de FBI și arestat pentru fraudă cu cărți de credit, fiind condamnat în noiembrie 2011 la 11 ani și jumătate de închisoare. Acum, bărbatul își dorește să-și construiască o carieră ca bucătar. Cu toate că nu i-a impresionat prea mult cu preparatul său pe cei trei jurați, acesta a reușit să primească totuși două cuțite și a trecut în etapa următoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: