Redactia.ro
Home » Știri » Povestea impresionantă a unui câine care veghează locul în care un tânăr și-a pierdut viața

Povestea impresionantă a unui câine care veghează locul în care un tânăr și-a pierdut viața

Povestea impresionantă a unui câine care veghează locul în care un tânăr și-a pierdut viața

Povestea impresionantă a unui câine. Un câine s-a refugiat în locul în care un tânăr de 21 de ani din județul Iași, și-a pierdut viața. Membrii familiei tânărului, au fost impresionați de patruped, așa că i-au construit un adăpost și trec în fiecare zi să îl hrănească.

Povestea impresionantă a unui câine care veghează locul unde un tânăr și-a pierdut viața

Un patruped a reușit să impresioneze familia unui tânăr de 21 de ani care a pierit într-un accident de mașină. Din 21 septembrie, din ziua în care băiatul a murit, un câine nu mai pleacă de la locul accidentului. Membrii familiei l-au văzut că acesta stă în frig, și au decis să îi facă un adăpost și zi de zi trec și îi lasă de mâncare. Nimeni nu-și explică motivul șederii patrupedului în acel loc.

A apărut de undeva, nu știm de unde. Ori a fost al cuiva care a trecut pe acolo. Ori s-a ferit de el, ori i-a dat vreodată de mâncare. Dimineață era acolo. El rămâne în continuare. O fi o parte din sufletul lui…nu știm„, spune tatăl lui Andrei.

Tânărul de 21 de ani iubea foarte mult animalele

Andrei, era un copil apropiat de bunicii săi, motiv pentru care aceștia i-au construit o crunce în locul în care acesta a murit. Bunicii i-au dat numele patrupedului „Câinele de la copac’.

Accidentul a avut loc vineri seară și sâmbătă dimineață când m-am dus, a apărut un cânie. Dar câinele nu e maidanez, avea urme de cum a stat legat și de sâmbătă a rămas acolo. Când plouă stă jos în apă. Nu știm ce e, dar sigur e ceva din sufletul lui acolo.„, spunea bunicul băiatului.

Potrivit acestuia, tânărul iubea foarte mult animalele, motiv pentru care s-a înscris și la Farmacia Veterinară. Familia băiatului îl strigă deja cu numele băiatului. Bunicul lui Andrei, spune că după ce vor trece cele 40 de zile, va încerca să ia patrupedul la el acasă, pentru a vedea dacă se întoarce înapoi.

Citeste si:Pompieri din București, eroi fără voia lor! Cum au salvat o familie din Nehoiu?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: