Redactia.ro
Home » Monden » Povestea lui Beni, băiatul de suflet al lui Culiță Sterp și al familiei sale. Adolescentul a fost greu încercat de soartă

Povestea lui Beni, băiatul de suflet al lui Culiță Sterp și al familiei sale. Adolescentul a fost greu încercat de soartă

GALERIE FOTO (2)

Familia Sterp se bucură de prosperitate pe plan financiar, însă nu au uitat niciodată să fie uniți și să împartă bunătatea în jurul lor. În urmă cu doi ani l-au luat în grija lor pe Beni, un tânăr greu încercat de soartă și muncitor. Acesta locuiește în prezent alături de mama Geta, care i-a oferit ceea ce părinții săi nu i-au putut da niciodată: dragostea.

Povestea lui Beni, băiatul de suflet al lui Culiță Sterp și al familiei sale. Adolescentul a fost greu încercat de soartă

Pentru Beni, suferința a început pe când avea doar 4 ani. Din cauza condiției materiale modeste pe care o aveau, părinții săi au fost nevoiți să-l lase în grija statului. Copilăria lui a fost marcată de lipsuri și de absența celor care trebuiau să-l ocrotească, iar el a învățat de mic ce este singurătatea și munca.

În ciuda faptului că dragostea a existat în doze reduse în viața sa, Beni și-a dorit să-și depășească pe cât posibil condiția. A lucrat de mic, chiar dacă asta a însemnat să lipsească de la școală și să rămână repetent de două ori, dar nu a apucat-o niciodată pe un drum greșit. Și-a dorit să-și câștige propriul drum în viață, iar divinitatea i-a scos în cale o familie iubitoare: pe mama Geta și frații Sterp.

Beni a ajuns în familia Sterp după ce aceștia i-au oferit șansa să lucreze pentru ei. S-a ocupat de oi, apoi și-a câștigat locul în inimile lor. Culiță Sterp și frații lui au prins imediat drag de adolescent, așa că au decis să-i ia sub aripa lor protectoare. În urmă cu doi ani i-au oferit șansa la o viață mai bună și l-au luat să locuiască alături de mama Geta, iar el a putut pentru prima oară să se ocupe de educația sa și să nu ducă grija zilei de mâine.

Mama Geta și frații Sterp i-au devenit familie lui Beni

În prezent, adolescentul este la Hațeg, alături de mama Geta. Aceasta are mare grijă de el și-i oferă suportul și dragostea de care nu a avut parte niciodată. Legătura dintre ei este cu adevărat specială, iar Beni a ajuns s-o considere pe femeie părintele său.

„Mama Geta înseamnă pentru mine o mamă pe care nu am avut-o atâția ani. Nu am simțit pe nimeni să îmi zică un compliment frumos, numai înjurături. Nu am găsit liniștea într-o mamă. Nu știu ce este ăla tată. Nu am văzut pe nimeni să mă ia în brațe. Pe tine te consider o sora mai mare’, a spus Beni în vlogul Getei Sterp, potrivit Fanatik.

Geta Sterp a realizat pe canalul său de Youtube câteva videoclipuri alături de Beni, în care a explicat care este conexiunea dintre ei, dar și planurile lor de viitor. Tânărul a decis să rămână alături de familia Sterp, care i-a promis că-i va fi alături.

„Beni a zis că nu mai vrea să se ducă acasă. Noi nu știm care sunt legile, regulile, cert este că la noi se simte bine, o să înceapă școala, o să avem grijă de el în continuare”, a spus sora lui Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: