Redactia.ro
Home » Știri » Povestea lui Eduard Klocek, medicul care a murit în timp ce încerca să salveze o femeie

Povestea lui Eduard Klocek, medicul care a murit în timp ce încerca să salveze o femeie

GALERIE FOTO (2)

Maratonul Piatra Craiului 2019 a fost marcat de o tragedie fără precedent! Un medic tânăr, participant la cursă, și-a pierdut viața în încercarea de a salva o altă persoană. Eduard Klocek era medic chirurg și profesa de mai mulți ani într-un spital din Marea Britanie.

Povestea lui Eduard Klocek, medicul care și-a pierdut viața în Munții Apuseni

Sâmbătă, doi participanți la Maratonul Piatra Craiului și-au pierdut viața după ce au căzut în prăpastie. Unul dintre ei era Eduard Klocek, de profesie medic chirurg, care a încercat să-i salveze viața altei persoane. El îi sărise în ajutor unei fete care căzuse în prăpastie.

Eduard Klocek

Eduard Klocek avea doar 39 de ani și lucrase, în trecut, la Spitalul Municipal din Cluj-Napoca. De câțiva ani, însă, Eduard lucra la un spital din Marea Britanie. El absolvise UMFT Victor Babeș Timișoara și era căsătorit. Iubea maratoanele, iar cu săptămână în urmă participase și la „Apuseni Ultra Race”.

Medicul chirurg și-a pierdut viața din cauza unui stop cardio-respirator

Deși și-a dorit să-i salveze viața femeii care căzuze în prăpastie, medicul a căzut, la rândul lui, în același loc. După ce a căzut 70 de metri în prăpastie, Eduard Klocek se alesese cu ambele picioare fracturate. Doctorii au intervenit imediat, însă nu au mai putut face nimic pentru el. La doar câteva minute de la impact, bărbatul s-a stins din cauza unui stop cardio-respirator.

Citește și Fata de 16 ani dispărută din Iași, găsită bătută pe câmp

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini