Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea remarcabilă a bărbatului care a murit de 8 ori. Cum a fost posibil

Povestea remarcabilă a bărbatului care a murit de 8 ori. Cum a fost posibil

Evan Hoyt Wasserstrom a murit de 8 ori.

Evan Hoyt Wasserstrom, un scenarist și producător american de 48 de ani, a trecut printr-o experiență extraordinară care l-a adus în pragul morții de nu mai puțin de opt ori. Această serie de evenimente nefericite a început în mod banal, când Evan se pregătea să își scoată câinele la plimbare.

Totul a început într-o seară obișnuită, acum opt ani, când Evan a simțit o arsură puternică în brațul stâng în timp ce se pregătea pentru plimbarea cu câinele său. Simțind că ceva nu este în regulă, Evan a apelat imediat la serviciul de urgență. Acesta a fost doar începutul unei serii de evenimente dramatice ce urmau să se desfășoare.

Lupta pentru viață

La scurt timp după ce a sunat la ambulanță, Evan a suferit un stop cardiac. Echipajul de pe ambulanță a reușit să-l resusciteze chiar înainte de a ajunge la spital. Pe drumul spre Cedars-Sinai, unul dintre cele mai renumite spitale din SUA, Evan a mai avut alte cinci stopuri cardiace. La spital, înainte de a fi operat, a mai suferit două stopuri cardiace, aducând totalul la opt.

Medicii de la Cedars-Sinai au decis imediat să-l supună unei intervenții chirurgicale de urgență. După operație, lui Evan i-au fost implantate două stenturi la inimă, procedură care a stabilizat starea lui și i-a salvat viața. Fiecare stop cardiac însemna câteva zeci de secunde în care Evan nu mai era printre noi, iar medicii erau într-o luptă continuă pentru a-l aduce înapoi.

Experiențele de pe patul de spital

La trezire, confuzia și panica l-au copleșit pe Evan. Inițial, s-a simțit răpit și speriat, neștiind unde se află și ce i se întâmplă. A fost nevoie de prezența mamei sale pentru a-l calma și a-l asigura că este în siguranță într-un spital, sub îngrijire medicală. Aceste momente de reorientare au fost cruciale în recuperarea lui.

„M-am trezit într-o stare de panică. Eram confuz. Un doctor și două asistente m-au întrebat cum mă cheamă și dacă pot să îi aud. Eram atât de dezorientat încât au fost nevoiți să-mi lege încheieturile mâinilor și gleznelor. Am crezut că am fost răpit și eram foarte agitat. În cele din urmă, mama mea a fost adusă în camera de spital. Faptul că am văzut-o m-a liniștit suficient de mult încât să realizez că mă aflam într-un spital. Am apucat-o de braț și i-am spus că nu vreau să mor, iar ea mi-a spus: ”Nu vei muri. Ai murit deja”, își aduce aminte bărbatul, potrivit Ladbible.

Una dintre cele mai impresionante părți ale poveștii lui Evan este relația pe care a dezvoltat-o cu Ed, paramedicul care l-a resuscitat de șase ori. Această experiență l-a inspirat pe Ed să continue să lucreze în serviciile de urgență, văzând un nou sens în profesia sa. Evan și Ed au rămas prieteni buni, legați pentru totdeauna de aceste evenimente extraordinare.

„Mi-a mărturisit că se gândea să își părăsească slujba, deoarece lucra acolo de zece ani la acea vreme, dar faptul că m-a resuscitat l-a inspirat suficient de mult pentru a rămâne la locul de muncă. I-a dat o perspectivă cu totul nouă asupra muncii sale”, a spus Evan.

Evan Hoyt Wasserstrom este astăzi considerat un simbol al rezilienței umane și al progreselor medicale care permit supraviețuirea în situații care altădată erau fără speranță. Povestea sa incredibilă nu doar că a schimbat vieți, dar continuă să inspire și să motiveze atât pacienți, cât și profesioniști din domeniul medical. Această experiență i-a oferit lui Evan o nouă perspectivă asupra vieții, valorii fiecărei clipe și a puterii umane de a învinge adversitățile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: