Redactia.ro
Home » Știri » Povestea româncei stabilită în Italia care a adus pe lume nouă copii. Familia sa a impresionat o țară întreagă

Povestea româncei stabilită în Italia care a adus pe lume nouă copii. Familia sa a impresionat o țară întreagă

GALERIE FOTO (2)

O româncă stabilită în Italia a impresionat medicii și autoritățile după ce a devenit mamă pentru a noua oară. Povestea sa a devenit cunoscută în toată țara, iar ea este considerată un părinte model. Fericită și mândră de familia sa, a împărtășit detalii despre viața sa și a soțului său, precum și despre modul în care au ales să-și crească și să-și educe cei nouă copii.

Mariana Dantiș este mama a nouă copii

Mariana Dantiș are 37 de an și s-a născut în România, unde s-a specializat în domeniul lingvisticii, mai exact al studiului limbilor străine. Și-a părăsit țara natală în urmă cu 10 ani și s-a stabilit în Italia, unde alături de soțul său și-a construit o viață ideală. În toți acești ani, a adus pe lume nouă copii, iar autoritățile și presa locală au remarcat-o pentru eforturile sale de mamă și dedicarea de care dă dovadă.

Mariana și Săndel Dantiș sunt doi oameni modești și muncitori, care au decis să-și dedice viața familiei pe care o au împreună. Au ales să locuiască în localitatea Serravalle di Carda, unde au o casă spațioasă și își cresc fericiți copiii. Chiar dacă au venituri obișnuite, căci nu dețin nicio afacere și nici nu beneficiază de vreun ajutor social, reușesc să-și întrețină familia fără probleme și să se asigure că micuților lor nu le lipsește absolut nimic. Sunt foarte mulțumiți de viața pe care o au, iar pentru acest lucru au fost apreciați de o țară întreagă.

Povestea sa a ajuns cunoscută în toată Italia

După ce a dat nașterea celui de-al nouălea copil, românca a fost contactată de o publicație din Italia, care s-a arătat dornică să-i spună povestea unei țări întregi. Aceasta a acceptat fericită propunerea, iar declarațiile sale arată cât de dedicați sunt ea și soțul său în calitate de părinți. S-au asigurat că-și pot crește copiii fără să se confrunte cu lipsuri, iar munca depusă este răsplătită cu dragoste și împlinire.

„Locuim într-o casă mare, avem cinci dormitoare pentru copii şi două maşini cu şase şi şapte locuri pentru călătorii. Nu ne lipseşte absolut nimic. Soţul meu este pădurar, munceşte din greu şi suntem fericiţi. Nu ne-am propus niciodată să avem unul, doi, cinci sau nouă copii. Dacă vin, câţi vin îi acceptăm cu toată dragostea din lume. De aceea spun deja, de pe acest pat de obstetrică, că dacă va veni al zecelea copil, va fi o mare bucurie pentru noi, pentru toţi”, a relatat aceasta pentru publicația Il Resto del Carlino.

A născut cel de-al nouălea copil

Nașterea al celui de-al nouălea copil al familiei Dantiș a fost un eveniment fericit pentru toată lumea, deoarece în Italia o familie atât de numeroasă nu este un lucru foarte întâlnit. Mariana a decis să-și aducă copilul pe lume la spitalul Urbino, unde doctorul Condemi a fost desemnat să-i poarte de grijă.

Totul a decurs perfect, așa că băiețelul pe care părinții au decis să-l numească Ioan este sănătos și voinic. A primit nota 10 la naștere și cântărește nu mai puțin de 3,44 kilograme, iar frații și surorile sale abia au așteptat să-l întâlnească. Au venit fericiți să-și viziteze mama la spital, unde imaginea lor de familie i-a emoționat foarte tare pe medici și restul cadrelor medicale.

„Este pentru prima dată când aducem pe lume al nouălea copil al unui cuplu. Totul a mers bine. A fost o mare bucurie pentru întregul departament”, a spus medicul Condemi pentru sursa precizată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: