Redactia.ro
Home » Știri » Povestea românului care îi spală mașinile Regelui Charles. „Cheltuiam două lire pe zi și dormeam pe scaunele din stație”

Povestea românului care îi spală mașinile Regelui Charles. „Cheltuiam două lire pe zi și dormeam pe scaunele din stație”

Eugen Tudose(în galben). Foto: Facebook

Eugen este un nume cunoscut acum în lumea serviciilor auto de lux din Marea Britanie, dar puțini știu că drumul său a început într-un mic oraș din România, Tecuci, județul Galați. Jurnaliștii britanici s-au interesat de povestea sa de viață și au descoperit că Eugen, acum furnizor de servicii pentru mașinile regelui Charles și alte personalități importante, a avut un început modest.

După patru ani de muncă grea în România, Eugen a reușit să-și croiască drumul către propria afacere. Astăzi, limuzinele Casei Regale și ale altor celebrități trec prin mâinile sale pricepute. Povestea lui Eugen Tudose începe cu o decizie curajoasă de a părăsi țara sa natală acum șapte ani, cu doar 100 de lire sterline în buzunar.

A dormit pe scaunele dintr-o stație

„Timp de două săptămâni, pentru a mă descurca financiar, am cheltuit cel mult două lire pe zi și am dormit pe scaunele de la Victoria Coach Station”, a dezvăluit Eugen jurnaliștilor de la Coventry Live. Plecarea lui Eugen din România a fost motivată de dorința de a-și găsi un trai mai bun și de a-și urma visul. Ajuns în Anglia, singurul său scop era să obțină un loc de muncă onest.

Și-a găsit un post la Jaguar Land Rover, unde a lucrat timp de patru ani, spălând mașini. Experiența acumulată l-a inspirat să-și deschidă propria afacere de spălătorie auto la domiciliul clienților. Adevărata sa reușită constă în calitatea serviciilor oferite și în atenția la detalii.

Eugen își amintește cu umor cum a ajuns să spele mașinile celebrităților: „Regele cu siguranță nu știe că eu sunt cel care îi spală mașinile… M-am trezit, într-o zi, cu un telefon de la oamenii lui, după care am semnat un contract cu anumite clauze de confidențialitate.”

Acum, stabilindu-se în Marea Britanie, Eugen își continuă munca cu aceeași seriozitate. Deși își amintește de originile sale modeste, el a construit o viață nouă pentru el însuși în West Midlands și nu se gândește să se întoarcă în România prea curând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: