Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea surprinzătoare a doi tineri. Viața i-a adus din nou aproape

Povestea surprinzătoare a doi tineri. Viața i-a adus din nou aproape

GALERIE FOTO (3) povestea surprinzătoare a doi tineri

S-au întâlnit la facultate, în Marea Britanie, și în scurt timp s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt. Au urmat șase ani de relație până când au hotărât să-și unească destinele. Fix înainte de nuntă, cei doi au făcut o descoperire uluitoare, care le-a schimbat viața pe vecie. Povestea surprinzătoare a doi tineri!

Heidi și Ed Savitt au simțit că sunt suflete pereche din momentul în care s-au întâlnit pe băncile facultății. Relația lor a evoluat pe nesimțite, iar vara trecută au decis să se și căsătorească. Însă, înainte de nuntă, cei doi tineri și familiile lor au făcut o descoperire șocantă.

Povestea surprinzătoare a doi tineri

Totul a pornit de la senzația pe care mama fetei, Kay Parker, a avut-o în momentul în care și-a întâlnit ginerele. Deși l-a plăcut de la prima întâlnire, femeia a avut senzația că-l cunoaște de undeva. Și așa a fost!

Reuniți cu părinții tinerelui, au realizat că nu era prima oară când Ed Savitt fusese în viețile lor. Totul se petrecuse în urmă cu 20 ani, pe când Heidi și Ed erau doar niște copii de șase ani. Cei doi fuseseră alături de familiile lor în Turcia, iar acolo s-au cunoscut și au socializat.

Timp de o săptămână, cei doi copii au fost de nedespărțiți, însă familiile n-au mai păstrat legătura. Fotografiile din arhivele familiilor au confirmat totul: cei doi zâmbeau într-o fotografie realizată în vacanța lor.

 

povestea surprinzătoare a doi tineri
Ed și Heidi la șase ani, în vacanță în Turcia

Am început să țip. Părea ireal. Ce nebunie să te gândești că ne-am fi căsătorit, am fi trăit o viață împreună fără să ne amintim ce s-a întâmplat”, a mărturisit Heidi, care acum crede că Ed este destinat să îi fie soț. Descoperirea i-a făcut să fie mai apropiați ca oricând și între timp s-au și căsătorit.

Citește și Fiica cea mare a lui Vârciu este o adevărată domnișoară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: