Redactia.ro
Home » Monden » Povestea tristă a lui Constantin Zamfirescu. Puțini știu prin ce necaz a trecut și înainte să afle că are cancer

Povestea tristă a lui Constantin Zamfirescu. Puțini știu prin ce necaz a trecut și înainte să afle că are cancer

Constantin Zamfirescu

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru personajul Gogoasă pe care l-a interpretat mulți ani în show-ul ”Trăsniți în NATO”, trăiește drama vieții. Acesta s-a îmbolnăvit de cancer, iar astăzi va fi supus unei intervenții chirugicale. Însă aceasta nu e singura lovitură pe care i-a dat-o viața. Actorul și-a pierdut un copil. 

Secretul lui Constantin Zamfirescu, pe cre l-a ascuns de fani

Actorul a ascuns mult timp de fanii luni faptul că primul său copil a murit la doar câteva zile de la naștere. Faptul că acesta e o fire glumeață și mereu cu bună dispoziție i-a făcut pe fani să creadă că acesta nu ar putea avea niciodată probleme, însă viața l-a lovit din plin.

Primul copil este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul «pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos». S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii… Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave”, a declarat Constantin Zamfirescu.

Constantin Zamfirescu a avut probleme când era copil

Încă din copilărie actorul a fost supus unor traume care avea să-i schimbe viața complet. În urmă cu cinci ani a vorbit despre accientul lui la naștere, fiind vorba despre un malpraxis care l-a afectat în sensul că nu își poate folosi jumătate din creier.

Medicii care o asistau pe mama lui la naștere nu i-au acordat atenția cuvenită, aceștia grăbindu-se să petreacă noaptea de Revelion. ”Am un accident vascular cerebral din naştere şi jumătatea mea dreaptă cerebrală este afectată. Am o semipareză. În condiţiile acestea jumătatea stângă a preluat funcţiile şi se chinuie să mă ţină în viaţă şi să mă ajute să fac tot ceea ce fac”, a povestit Constantin Zamfirescu.

Actorul are nevoie de mult sânge pentru a face operația

Constantin Zamfirescu a transmis un mesaj fanilor săi, anunțând că are nevoie de multă sânge pentru ca operația de astăzi să deurgă bine. El a fost diagnosticat cu cancer și are nevoie de o intervenție chirurgicală de extirpare a unui rinichi.

Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer.

O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla.

Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Și sunt mulți ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a scris Constantin Zamfirescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: