Redactia.ro
Home » Știri » Povestea tristă a tinerei care a murit în ziua în care absolvea facultatea. Andreea și mama ei au murit după ce au fost infectate cu COVID-19

Povestea tristă a tinerei care a murit în ziua în care absolvea facultatea. Andreea și mama ei au murit după ce au fost infectate cu COVID-19

Tanara ucisa de COVID-19

Andreea Ioana Ciopleiaș, în vârstă de 22 de ani s-a stins din viață pe 27 iulie, la doar opt zile de când mama ei decedase.

Tânăra a fost infectată cu coronavirus, fiind internată la secția de ATI la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Din nefericire, tânăra nu a mai avut puterea de a mai lupta în fața virusului ucigaș.

Povestea tristă a tinerei care a murit în ziua în care absolvea ASE-ul. Andreea și mama ei au murit după ce au fost infectate cu COVID-19

Pe 18 iulie, mama Andreei, Elisabeta Ciopleiaș, se stingea din viață la vârsta de 53 de ani după ce a fost diagnosticată cu coronavirus.

Andreea urma ca pe 27 iulie să aibă absolvirea la ASE, unde și-a chemat toată familia și era fericită că va începe un nou capitol din viața sa. Întregul eveniment a început pe dat a de 15 iulie când Elisabeta Ciopleiaș a fost testată pozitiv cu COVID-19 și internată în spital. În următoarea zi, fata și tatăl său așteptau acasă să fie testați pentru coronavirus, dar nu a venit nimeni.

După trei zile, mama Andreei a pierdut lupta cu virusul, iar Andreea începea să aibă primele simptome. Pe 20 iulie tânăra a chemat ambulanța pentru că nu se simțea bine, mai ales pentru că își pierduse și mama iar starea ei se degrada.

A fost trimisă acasă deși avea febră

Ajunsă la spital, fata a fost plasată într-un cort unde i s-a făcut testul, după care i s-a spus să plece acasă să aștepte răspunsul testului.

Deși se simțea rău, Andreea a plecat spre casă, fiind condusă de câțiva prieteni. A doua zi a primit un telefon de la spital prin care i se confirma că este testul a ieșit pozitiv.

Câteva zile mai târziu, fata a început să prezinte grave probleme de respirație. A sunat la 112, iar după aproximativ șase ore ambulanța a sosit. Andreea a fost dusă de urgență la Spitalul de urgență județean din Pitești cu febră și nu mai putea respira, având saturație de oxigen 57%.

Luni 27 iulie, Andreea a pierdut lupta cu virusul, iar familia a rămas înmărmurită. Tânăra a murit chiar în ziua în care avea absolvirea la facultate.

În tot acest timp, tatăl său aștepta în curtea spitalului pentru a-și face testul, simțindu-se la fel de rău. Câteva ore mai târziu, bărbatul a aflat că fiica sa în vârstă de 22 de ani a murit.

Reacția cadrelor medicale

După tragicul eveniment, directoarea Spitalului Pneumoftiziologie din Câmpulung a declarat că tânăra nu avea probleme de sănătate.

Când am aflat că a decedat luni nu ne-a venit să credem! Avea o anemie destul de mare, dar nu era cunoscută cu afecțiuni cronice. Nimeni nu e perfect sănătos, toți avem unele sensibilități sau dezechilibre în organism, deoarece nu ne examinăm. Șocul pierderii mamei sigur a afectat-o fizic și psihic. Oricum, povestea Andreei este una tristă, care ne arată cât de parșiv este acest virus care are încă multe necunoscute”, a spus Ionela Duna, directoarea Spitalului Pneumoftiziologie din Câmpulung.

La momentul actual, tatăl Andreei este internat în spital, în stare stabilă, dar durerea pierderii soției și a fiicei este de nevindecat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: