Redactia.ro
Home » Stil de viață » Povestea uimitoare a unei tinere care a ajuns în „Lumea de dincolo”. Fata a povestit tot când a revenit la viață: „Sunt 100% sigură că ceea ce am văzut a fost intermediarul”

Povestea uimitoare a unei tinere care a ajuns în „Lumea de dincolo”. Fata a povestit tot când a revenit la viață: „Sunt 100% sigură că ceea ce am văzut a fost intermediarul”

Courtney Santiago a povestit ce a văzut în lumea de dincolo.

Courtney Santiago, o tânără de 32 de ani, a împărtășit o experiență de viață care sfidează orice logică și întrece granițele cunoașterii umane. Pretinzând că a murit și a revenit la viață, tânăra a oferit o relatare detaliată a ceea ce descrie ca fiind o călătorie în lumea de dincolo, o experiență pe care o descrie ca „durând o viață”, deși, în realitate, a durat aproximativ 40 de secunde.

În timpul unui RMN de rutină la sân, efectuat din cauza unei predispoziții genetice la cancer, Courtney Santiago a intrat în șoc după administrarea unei perfuzii intravenoase. Scăderea bruscă a ritmului cardiac și a tensiunii arteriale a condus la pierderea conștiinței în câteva secunde.

Mărturisirea emoționantă a tinerei

Împărtășind experiența sa pe TikTok, fata a descris o stare de „vis”, în care timpul și spațiul păreau să nu existe, înlocuite de o pace profundă. „Nu mă preocupa că las în urmă corpul meu, viața mea, fiul meu sau familia și prietenii mei – nimic din toate acestea nu părea important”, a mărturisit ea.

În această stare, s-a găsit pe o plajă, în fața unui bărbat necunoscut, care, ciudat, i se părea extrem de familiar. Bărbatul i-a transmis că totul va fi în regulă și că nu era încă timpul să plece. Peisajul din jurul ei a început apoi să se schimbe, purtând-o prin diferite locuri care au marcat-o emoțional în viață, de la munți la curtea casei din copilărie.

La trezire, pacienta s-a simțit incapabilă să vorbească, iar corpul i-a fost complet rigid, o stare fizică ce a fost explicată medical prin sincope vasovagale – o afecțiune ce provoacă leșin din cauza reacției exagerate a corpului la anumiți stimuli, arată Dailymail.

Experiența care i-a schimbat viața tinerei

Cu toate acestea, Santiago rămâne convinsă că experiența sa transcende un simplu episod de leșin, susținând că a întâlnit „intermediarul” dintre lumea noastră și cea de dincolo. „Sunt 100% sigură că ceea ce am văzut a fost mult mai mult decât un episod de leșin”, a afirmat ea în videoclipurile sale pe TikTok.

Experiențele aproape de moarte, precum cea relatată de Santiago, continuă să fie un subiect de fascinație și dezbatere în rândul comunității științifice și al publicului larg. Unii experți estimează că între 10 și 20 la sută dintre persoanele care au fost pe pragul morții au trăit astfel de experiențe, ceea ce reprezintă aproximativ cinci procente din populația totală.

Povestea lui Courtney Santiago adaugă un nou capitol în explorarea misterioasă a ceea ce se întâmplă după moarte, provocându-ne să ne întrebăm despre realitățile necunoscute ce zac dincolo de experiența umană obișnuită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: