Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea unei femei pusă să aleagă între soț și propria mamă bolnavă. Care a fost deznodământul întregii întâmplări

Povestea unei femei pusă să aleagă între soț și propria mamă bolnavă. Care a fost deznodământul întregii întâmplări

O femeie a fost pusă să aleagă între mamă și soț

Când o soție i-a refuzat soțului cererea de a-și duce mama bolnavă la azil, bărbatul s-a schimbat complet. Nu mai era aceeași persoană cu care fusese căsătorit timp de 21 de ani. Ba chiar mai mult, acesta a avut un comportament șocant față de biata femeie.

Mai mult, ceea ce i-a spus soției sale a fost de-a dreptul cutremurător, cuvinte pe care ea nu se aștepta să le audă vreodată din gura lui. Elena a cerut ajutorul și a primit un răspuns ce i-a fost o adevărată lecție.

Soțul i-a cerut femeii să-și ducă mama la azil

Elena a povestit că este căsătorită cu soțul ei de aproape 20 de ani și că de aproximativ 4 ani trăiesc sub același acoperiș cu mama ei. Mama ei este bolnavă și îi este dificil să se descurce singură, mai ales după pierderea tatălui. Din această cauză, au decis să se mute cu ea.

Cu toate acestea, soțul Elenei se confruntă cu dificultăți în a accepta ideea de a avea grijă de soacra lui. De-a lungul timpului, i-a sugerat de câteva ori lui Elena să o ducă la un azil pentru a putea trăi liniștiți și fără responsabilitatea îngrijirii ei. Cu toate acestea, Elena a subliniat că nu dorește să recurgă la această soluție, considerând că este datoria ei să aibă grijă de mama sa la bătrânețe.

„I-am explicat, dar e foarte căpos și de la un timp se poartă urât cu ea. Ridică tonul la ea, nu are răbdare să o ajute. I-am reproșat asta și i-am zis că dacă nu încetează, îl dau pe el afară din casă. Mi-a răspuns că aleg să sacrific 20 de ani de căsnicie pentru o persoană care și-așa nu o să o mai ducă mult. Nu mai știu ce să fac. De când mi-a aruncat vorbele astea, plâng în fiecare noapte.”, a scris Elena, potrivit Dailynews.ro.

Femeia și-a primit răspunsul mult așteptat

O altă femeie, o vom numi Adela, susține că aceasta a procedat bine să-i spună soțului că îl va da afară dacă nu își revizuiește atitudinea. S-a sugerat ca, într-un mod blând, soția să-l întrebe cum s-ar simți în situația inversă, întrebându-l ce ar face dacă el va avea nevoie de îngrijiri la bătrânețe, așa cum are mama sa.

Văzând-o așa hotărâtă în demersul său, Elena a primit însă și un avertisment. Există șanse mari ca soțul să-și schimbe comportamentul, dar există posibilitatea ca el să plece, aplicându-și amenințarea. A sugerat că, în funcție de resursele materiale ale cuplului, ar putea fi benefic să găsească un loc frumos pentru mama soției, unde să fie îngrijită de cineva specializat.

S-a menționat că uneori persoanele aflate în ultimele lor zile preferă îngrijirea din partea unui străin, pentru a lăsa amintiri frumoase celor apropiați. S-a subliniat importanța de a discuta cu mama soției și de a lua o decizie care să fie în asentimentul tuturor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: