Redactia.ro
Home » Știri » Povestea unei mame-eroine. După ce și-a îngropat soțul, Ionela și-a salvat fiul de la moarte

Povestea unei mame-eroine. După ce și-a îngropat soțul, Ionela și-a salvat fiul de la moarte

GALERIE FOTO (3) Povestea unei mame-eroine.

Povestea unei mame-eroine. La doar câteva zile după ce și-a îngropat soțul răpus de noul coronavirus, Ionela Măgirescu și-a salvat fiul de la moarte. Povestea femeii este absolut incredibilă. În urmă cu un an, Theodor, 22 de ani, primea o veste teribilă din partea medicilor.

Povestea unei mame-eroine. După ce și-a îngropat soțul, Ionela și-a salvat fiul de la moarte

Pe lângă războiul care are loc la granițele României, oamenii se confruntă în continuare cu probleme grave. Deși unele au rezolvare, altele îi determină pe oameni să își piardă speranța. Cu toate astea, Ioana Măgirescu nu și-a pierdut-o. Ba din contră, a devenit mamă-eroină! Theodor Mărginescu, de 22 de ani, a primit în august 2021 o veste teribilă din partea medicilor. Tânărul a fost diagnosticat cu insuficiență renală de gradul 5. Vestea a căzut a căzut ca un trăznet pentru familia. De parcă nu era de ajuns, în urmă cu o săptămână, Ioana și-a pierdut soțul care a murit din cauza coronavirusului. Theodor a rămas orfan de tată.“În august 2021 și-au făcut apariția primele simptome de anemie, dar le-am pus pe seama oboselii, așa că nu le-am acordat atenție. La începutul lunii octombrie 2021, lucrurile s-au agravat, așa că, după niște analize, mi-a fost recomandat să merg la un consult nefrologic. Am reușit să mă programez pe 5 noiembrie 2021. Tătăl meu s-a stins pe 29 octombrie 2021 din cauza infecției Covid-19. Nu am avut prea mult timp să conștientizăm situația pentru că, câteva zile mai târziu, pe 5 noiembrie 2021, am primit vestea că sufăr de insuficiență renală cronică de gradul 5, în fază terminală: prin urmare, rinichii mei fiind scleroatrofici, adică unul dintre ei funcționând la capacitatea de 5 la sută, iar celălalt deloc”, a spus Theodor Măgirescu, potrivit bzi.ro.

Theodor a fost nevoit să se întorcă în Bacău, orașul unde s-a născut șu să lupte pentru viața lui. Tânărul a fost student la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Theodor locuia la Iași înainte să afle că este bolnav. Toate planurile sale au fost date peste cap. “A fost cea mai șocantă veste pe care am primit-o de când mă știu. În mai puțin de 30 de minute, după consult, mi-au fost explicate mai multe lucruri, cum ar fi: ce este dializa, cum funcționează un cateter sau fistulă și unde pot face dializă, acasă sau la un centru specializat. În perioada aceea locuiam în Iași de 5 ani, unde am fost student și plănuiam să mă și stabilesc, dar am ales să mă întorc acasă, la Bacău, pentru a-mi începe tratamentul. Nu mai puteam lucra din cauza condiției de sănătate, care se agravase, așa că nu îmi mai permiteam să stau în chirie. Pe 12 noiembrie 2021 m-am internat la Bacău, unde mi-a fost montat un cateter jugular, continundu-mi ședințele de dializă”, a precizat Theodor Măgirescu.

Theodor si mama sa

Theodor, salvat de mama sa

Speranța pentru viață a venit după ce mama sa i-a donat un rinichi. Intervenția a avut loc la Spitalul Clinic “Dr. C.I.Parhon”.

“Am făcut dializă exact 3 luni, iar pe 15 februarie 2022 a avut loc transplantul renal. Perioada cât am făcut dializă a fost tumultoasă. Am trecut prin toate stările de apatie, negare și ură, gandindu-mă doar la tata și insuficiența renală. Îmi aduc aminte cât de mult uram cateterul și dializa la început, abia spre finalul întregii situații am înțeles că mi-au fost cei mai buni prieteni. O viață cu dializă e tot o viață normală, contează doar cum privești lucrurile. Momentan sunt 20 de zile de când am primit rinichiul de la eroul meu, care este mama. Ea nu s-a gândit nicio clipă la ideea să mă înscrie pe vreo listă de așteptare pentru donarea de rinichi. Acum ne recuperăm, împreună, acasă. Și fiecare zi e mai bună ca cealaltă”, a povestit Theodor Măgirescu, băiatul transplantat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: