Redactia.ro
Home » Știri » Poza cu cei doi copiii nelegitimi ai Regelui Charles a fost făcută publică. Au fost fotografiați alături de William și Harry

Poza cu cei doi copiii nelegitimi ai Regelui Charles a fost făcută publică. Au fost fotografiați alături de William și Harry

Prințul Harry și Regele Charles, întâlnire tensionată de doar 45 de minute. William a refuzat să-și vadă fratele

În lumea regală britanică, relațiile și conexiunile dintre membrii familiei regale sunt mereu subiecte de interes public. În cazul regelui Charles, moștenitorul tronului britanic, există o altă dimensiune a familiei sale care a fost adesea discutată și speculată – copiii săi nelegitimi din căsături anterioare. Acești copii, cunoscuți în mod informal ca „copiii Camillei”, au fost mereu în umbra fraților lor vitregi, William și Harry. Însă relația lor cu acești doi frați vitregi și dinastia britanică în ansamblu este o poveste complexă și fascinantă.

Originea copiilor Camillei

Copiii Camillei sunt rezultatul relației extraconjugale a regelui Charles cu Camilla Parker Bowles, înainte de căsătoria lor oficială. În timpul căsătoriei sale cu prințesa Diana, Charles a avut o relație continuă cu Camilla, care ulterior a devenit soția sa. Din această relație au rezultat doi copii, Laura și Tom Parker Bowles, care sunt adesea menționați în presă ca fiind „copiii cămilei”.

Laura și Tom Parker Bowles: Relația cu William și Harry

Relația dintre Laura și Tom Parker Bowles și cei doi frați vitregi, William și Harry, a fost mereu subiect de speculație. Cu toate că nu sunt legați prin sânge, acești patru frați au fost implicați în viața unul celuilalt într-o anumită măsură. Se spune că relația lor a fost una cordială, dar nu la fel de apropiată ca cea dintre frații William și Harry.

Laura Parker Bowles: Viața personală și carieră

Laura Parker Bowles este fiica mai mare a lui Camilla Parker Bowles și a fost educată la școli private din Marea Britanie. După absolvire, Laura s-a concentrat pe cariera sa în artă și design, lucru care a dus la deschiderea unei afaceri de bijuterii. În ceea ce privește viața sa personală, Laura s-a căsătorit cu Harry Lopes în 2006 și au împreună trei copii.

Tom Parker Bowles: Cariera și interesele personale

Tom Parker Bowles, fiul cel mare al lui Charles și Camilla, s-a remarcat prin cariera sa în domeniul culinar. El este autorul mai multor cărți de bucătărie de succes și a prezentat emisiuni TV despre mâncare și vin. În viața sa personală, Tom s-a căsătorit cu Sara Buys în 2005 și au doi copii împreună.

Locul Copiilor Camillei în Monarhie

Deși Laura și Tom Parker Bowles nu sunt membri oficiali ai familiei regale, ei au un loc în cadrul acesteia. Cu toate că nu sunt implicați în activitățile oficiale ale monarhiei britanice, ei participă la evenimente de familie și au o relație cordială cu regina și ceilalți membri ai familiei regale.

Harry și Regele se vor revedea curând

Într-o coincidență notabilă în Familia Regală Britanică, Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, se pregătește să participe la ceremonia de la St Paul’s Cathedral pentru a comemora zece ani de la înființarea Jocurilor Invictus. În același timp, regele Charles va fi prezent la un alt eveniment în Londra, la doar trei kilometri distanță de locul unde se află fiul său.

Surse citate de Daily Mail indică faptul că Prințul Harry este anticipat să se întâlnească cu tatăl său, fiind încântat de această oportunitate, mai ales având în vedere că au menținut o legătură strânsă încă din februarie, când Harry a aflat despre boala lui Charles. Cei doi așteaptă cu interes această întâlnire, văzând-o ca pe o ocazie de a discuta în mod deschis și sincer.

Programul ambelor evenimente este planificat să se încheie în jurul orei 18:00, deschizând calea pentru o posibilă întâlnire între cei doi membri ai familiei regale. Potrivit unei surse citate de The Sun, Harry privește această coincidență ca pe o ocazie fericită, observând proximitatea dintre evenimentele la care participă el și tatăl său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: