Redactia.ro
Home » Monden » Poze nemaivăzute cu Antonia din perioada copilăriei. Asemănarea dintre ea și Maya este uimitoare

Poze nemaivăzute cu Antonia din perioada copilăriei. Asemănarea dintre ea și Maya este uimitoare

GALERIE FOTO (4)

Antonia este foarte deschisă cu publicul său, tocmai de aceea împărtășește cu acestia adesea momente din viața sa de zi cu zi. Artista le-a pregătit recent o surpriză minunată fanilor săi și a postat câteva fotografii nemaivăzute din copilăria sa. Trăsăturile ei nu s-au schimbat prea mult pe măsură ce a înaintat în vârstă, iar asemănarea cu fiica sa, Maya, este uimitoare.

Antonia a povestit mereu cu mult drag de copilăria sa, mai ales că a avut șansa să crească departe de hotarele țării sale, în Statele Unite. Acolo și-a terminat studiile și și-a început cariera în modeling, având astfel șansa să se formeze într-o societate cu mult diferită în cea în care s-a născut.

S-a mutat în SUA pe când avea doar 5 ani

Părinții Antoniei au decis să se mute în America pe când fiica lor avea doar 5 ani. Acest lucru i-a oferit artistei oportunitatea să se obișnuiască de mică cu limba și cultura de acolo, așa nu i-a fost foarte greu să se adapteze. A povestit că de-a lungul anilor și-a făcut mulți prieteni, iar cu mulți dintre aceștia mai ține legătura chiar și astăzi.

„Când aveam 5 ani, am plecat cu părinţii mei în Statele Unite. Aveam nişte prieteni acolo şi eu am făcut şcoala acolo din clasa întâi şi până în clasa a XII-a. Prima dată am stat în Utah, după care ne-am mutat în Nevada, în Las Vegas, când aveam 13-14 ani.”, a povestit Antonia la un moment dat.

Părinții Antoniei au fost stricți cu ea

Din câte a mai relatat artista despre copilăria sa și viața în SUA, se pare că nu a avut parte de atât de multă libertate pe cât și-ar fi dorit. Nu a creat niciodată probleme familiei sale, era o adolescentă cuminte și ascultătoare, însă părinții săi au preferat să fie foarte stricți cu ea.

Acest lucru a fost datorat faptului că Antonia a fost singură la părinți, dar a crescut și într-o zonă destul de periculoasă. În adolescență a locuit în Las Vegas, unde în perioada respectivă era foarte riscant să mergi la petreci și să intri în cercuri de oameni rău intenționați.

„Sunt singurul copil, nu mai am fraţi, iar părinţii mei erau stricţi. Iar eu mă ofticam, pentru că ştiam că sunt un copil bun, că-i spun unde mă duc şi la ce oră vin înapoi, dar nu mă lăsau să mă duc peste tot unde aş fi vrut. Mai ales în Las Vegas, unde devenise foarte periculos, pe când aveam 16 ani, când foarte mulţi copii mureau din cauza accesului facil la arme.”, a mai adăugat aceasta.

Poze nemaivăzute cu Antonia din perioada copilăriei. Asemănarea dintre ea și Maya este uimitoare

Vedeta s-a remarcat încă de mică pentru trăsăturile sale deosebite, pe care le-a moștenit de la mama sa. Mereu a fost apreciată pentru frumusețea și naturalețea sa, care i-au făcut pe mulți să afirme că se numără printre cele mai frumoase femei din România.

În pozele postate recent din copilărie, se poate observa clar că Antonia a fost foarte frumoasă încă din copilărie. Trăsăturile sale sunt parcă la fel, iar micuța Maya, fiica sa, o moștenește pe deplin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: