Redactia.ro
Home » Stil de viață » Prelungire abonament RDS&RCS și plata facturilor online. Cum se realizează aceste lucruri. Ghid simplu

Prelungire abonament RDS&RCS și plata facturilor online. Cum se realizează aceste lucruri. Ghid simplu

RDS&RCS

RDS&RCS îți recomandă să stai cât mai mult acasă și să plătești online serviciile operatorului. Procesul nu durează prea mult, iar plata se face în cele mai sigure condiții, ne asigură cei de la RDS&RCS.

Mesajul Digi | RCS-RDS în această perioadă e destul de simplu: „Rămâi în siguranță și plătește factura Digi de acasă, online, cu cardul tău bancar”. Ca să-ți arate cât de simplu e, operatorul a făcut și un video destul de simplu prin care să te ghideze.

Cum primești factura RDS&RCS

Dacă ești unul dintre acei oameni care au transformat WhatsApp într-un mail secundar, cu toate discuțiile importante, poți primi în aplicație și factura de la Digi | RCS-RDS.

Ca să faci asta, adaugă în lista de contacte numărul 0316300505. În momentul emiterii facturii, vei primi în contul de WhatsApp un mesaj de informare. Pentru a putea vizualiza PDF factura Digi, va trebui să introduci textul „FACTURA”. Astfel, înştiinţarea prin WhatsApp a fost activată.

Evident, poți primi factura și pe email sau o poți vizualiza în contul tău de client deschis pe digiromania.ro.

Cum plătești factura RDS&RCS

Pentru a putea plăti online factura RDS&RCS, trebuie să ai cont deschis pe digiromania.ro. Îți introduci numărul de client, CNP și adresa de mail. Există o pagină specială și pentru plata facturii. Bagi numărul de telefon, codul de client sau seria și numărul facturii. Setezi suma de plată și bagi adresa de mail.

Cum prelungești abonamentul RDS&RCS

Când perioada contractuală se apropie de sfârșit, încep și apelurile telefonice cu oferte mai bune în aceeași sumă sau chiar mai ieftin. Această metodă se aplică de obicei abonamentelor de voce și date mobile. Dar dacă ești mulțumit de serviciile operatorului, poți cere doar prelungirea contractului.

Pentru prelungirea contractului, titularul contractului sau reprezentantul legal în cazul abonaților persoane juridice, se pot prezenta la unul dintre magazinele RDS&RCS, cu actul de identitate în original, sau poți contacta serviciul de relații cu clienți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: