Redactia.ro
Home » Știri » Premierul Florin Cîțu a făcut primele declarații după incendiul de la Matei Balș: ”Despre cauze și responsabili discutăm după ce avem toate informațiile”

Premierul Florin Cîțu a făcut primele declarații după incendiul de la Matei Balș: ”Despre cauze și responsabili discutăm după ce avem toate informațiile”

GALERIE FOTO (3)

Premierul Florin Cîțu a transmis pe pagina de Facebook un mesaj familiilor care și-au pierdut rudele în urma incendiului de la Institutului Matei Balș din Capitală. Premierul a precizat că se va putea vorbi despre cauze și responsabili după ce vor fi obținute toate informațiile. 

 

Florin Cîțu, primele declarații după izbucnirea incendiului

Florin Cîțu a transmis un mesaj familiilor îndurerate care au pierdut ep cineva drag în urma incendiului.

În aceasta dimineață o tragedie a lovit Bucureștiul. Din păcate, cu victime. În primul rând transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate.

Din primul moment am activat Planul Roșu și împreună cu Ministerul de Interne și prefectul municipiului București am luat toate măsurile ca situația să fie stabilizată rapid.

În același timp au fost identifcate locuri în alte spitale din București unde au fost transferați imediat mai mulți pacienți. M-am asigurat că transferul s-a făcut în condiții sigure.Un lucru este cert, de aceasta dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă.

Despre cauze și responsabili discutăm după ce avem toate informațiile.”

Premierul Florin Cîțu a convocat o ședință de Guvern la ora 13.30, iar de la ora 14.00 va face declarații de presă, a anunțat Guvernul.

Președintele Klaus Iohanis va merge la ora 13.00 la Institutul Matei Balș, a anunțat Administrația Prezidențială.

Președintele Senatului, Anca Dragu, mesaj pe rețelele de socializare după incendiu

Și Președintele Senatului, Anca Dragu, a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru a transmite condoleanțe familiilor victimelor incendiului de la Matei Balș și a precizat că ”asemenea tragedii nu pot rămâne fără urmări”.

Anca Dragu a mai scris că trebuie schimbat tot ec este în neregulă în sistemul sanitar, după ce vor fi cunoscute cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Cu greu îmi găsesc cuvintele după o asemenea tragedie. La Institutul Matei Balş erau oameni care au venit să se vindece de bolile lor şi n-au mai plecat acasă din cauza incendiului. Le transmit condoleanţe familiilor îndurerate şi multă putere pacienţilor afectaţi de incendiu. Asemenea tragedii nu pot şi nu vor rămâne fără urmări. Specialiştii vor stabili cauzele acestui incendiu dramatic. Imediat după ce aflăm ce a dus la producerea acestei tragedii, putem vedea cum şi cât de repede trebuie schimbat tot ce nu e în regulă în sistemul sanitar din România”, a scris Anca Dragu pe Facebook.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: