Redactia.ro
Home » Știri » Președintele brazilian a jignit-o pe activista Greta Thunberg

Președintele brazilian a jignit-o pe activista Greta Thunberg

Președintele brazilian a jignit-o pe activista Greta Thunberg

Președintele brazilian a jignit-o pe activista Greta Thunberg. Jair Bolsonaro a jignit-o pe activista Greta Thunberg, după ce aceasta a criticat creșterea violenței împotriva comunității indigene din pădurile amazoniene, informează Digi24.

Președintele brazilian a jignit-o pe activista Greta Thunberg

Greta Thunberg a transmis un mesaj pe Twitter în care critica creșterea violenței împotriva comunității indigene din pădurile amazoniene.

Oamenii indigeni sunt pur şi simplu ucişi fără milă în timp ce încearcă să protejeze pădurile în faţa defrişărilor ilegale. Acest lucru se întâmplă în continuu”, a scris Thunberg pe Twitter.

Mai mult, adolescenta a publicat și câteva imagini care arată urmările unui atac armat, în urma căruia doi lideri ai comunității amazoniene au murit.

Este ruşinos faptul că lumea tace în faţa acestor conflicte”, a mai adăugat activista în vârstă de 16 ani.

Jair Bolsonaro a jignit-o pe Greta Thunberg

Președintele brazilian, care a fost criticat de activiști că permite violențele împotriva liderilor indigeni și distrugerea pădurilor amazoniene, a vorbit despre Thunberg.

Greta a psus că indigenii mor pentru că protejează Amazonul”, a declarat zâmbind Bolsonaro, pentru jurnaliştii aflaţi la Palatul Prezidenţial din capitala Braziliei.

Este uimitor câtă atenţie primeşte de la presă această răzgâiată”, a continuat Bolsonaro, folosind termenul portughez „pirralha” care s-ar mai putea traduce prin „parazit” sau „puşlama”.

În schimb, Thunberg a primit insulta prședintelelui ca pe un lucru bun, schimbându-și biografia pe contul oficial de Twitter și adăugând insulta în descriere. Măsurile lui Jair Bolsonaro sunt criticate de multă lume, după ce acestea au provocat distrugerea pădurilor tropicale și intensificând atacurile asupra comunității indigene încă din primul an la șefia statului.

Citeste si:Reacția dură a lui Ilie Năstase după ce Klaus Iohannis a anunțat retragerea decorațiilor celor condamnați penal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: