Redactia.ro
Home » Știri » Reacția dură a lui Ilie Năstase după ce Klaus Iohannis a anunțat retragerea decorațiilor celor condamnați penal

Reacția dură a lui Ilie Năstase după ce Klaus Iohannis a anunțat retragerea decorațiilor celor condamnați penal

Reacția dură a lui Ilie Năstase după ce Klaus Iohannis a anunțat retragerea decorațiilor celor condamnați penal

Reacția dură a lui Ilie Năstase după ce Klaus Iohannis a anunțat retragerea decorațiilor celor condamnați penal. În vara anului 2016, președintele României l-a decorat pe fostul tenismen Ilie Năstase cu Ordinul Național Steaua României în grad de comandor.

Reacția dură a lui Ilie Năstase după ce Klaus Iohannis a anunțat retragerea decorațiilor celor condamnați penal

Klaus Iohannis a anunțat că va retrage decorațiile primite de-a lungul anilor celor condamnați penal. Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare în urma unui incident provocat în trafic.

Ilie Năstase a fost oprit în 2018 de câtre polițiști în trafic și a refuzat să efectueze etilotestul. Fostul tenismen a devenit agresiv verbal, motiv pentru care a fost încătușat. Acestuia i s-a deschis un dosar penal și a fost amendat.

Reacția fostului mare tenismen, Ilie Năstase

În anul 2016, Iohannis l-a decorat pe fostul tenismen cu Ordinul Național Steaua României în grad de comandor, caracterizându-l la momentul respectiv drept un fenomen.

Năstase l-a criticat dur pe șeful statului după ce a aflat că acesta îi va retrage ordinul primit în anul 2016.

Am înțeles că a primit și el o distincție de la Băsescu. El ce merită? Noi am avut niște merite în sport. El nu prea are de ce să primească o disctincție. Nu am nicio problemă să îmi retragă ordinul. Dacă-mi lua titlul de la US Open sau de la Roland Garros aveam o problemă. Dar așa?

E un mut care nu spune nimic. S-a dus în Statele Unite și a venit cu o caschetă și o insignă, în loc să vină cu vizele ridicate românilor. S-a dus premierul polonez și a ridicat vizele în două zile. Mai mult ce să spun?”, a precizat Ilie Năstase.

Citeste si:Noutăți în cazul Caracal! Potrivit FBI, nu există ADN-ul Luizei în rămășițele umane îngropate de Dincă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: