Redactia.ro
Home » Stil de viață » Președintele României nu a fost invitat la nunta Simonei Halep. Unde va avea loc marea petrecere

Președintele României nu a fost invitat la nunta Simonei Halep. Unde va avea loc marea petrecere

GALERIE FOTO (9) Președintele României, invitat la nunta Simonei Halep.

Președintele României nu a fost invitat la nunta Simonei Halep.. Tenismena s-a căsătorit miercuri cu Toni Iuruc. Cei doi au organizat marele eveniment la Constanța, de la ora 16.00, iar petrecerea va avea loc la clubul Fratelli, din Mamaia, unde nașul celo doi este unul dintre patroni. Spre surprinderea tuturor, Simona Halep nu l-a invitat și pe Klaus Iohannis, președintele României.

Președintele României nu a fost invitat la nunta Simonei Halep. Unde va avea loc marea petrecere

Președintele României nu a fost invitat la nunta Simonei Halep. Tenismena, în vârstă de 29 de ani, și-a unit destinele cu Toni Iuruc. Cei doi s-au căsătorit miercuri, 15 septembrie, la Constanța. Petrecerea va avea loc la clubul Fratelli, din Mamaia. Nașul lor, Dani Caramihai este unul dintre patronii clubului de fițe.

La petrecere sunt așteptați peste 300 de invitați, în special prieteni, rude și apropiați ai celor doi. Dar, spre surprinderea tuturor, președintele Klaus Iohannis nu este invitat la cununia Simonei Halep. După căsătorie, Simona a ales să-și păstreze numele de familie și în acte se va numi Simona Halep Iuruc. Decizia contravine tradițiilor machedonești, dar are legătură cu ceea ce semnifică brand-ul Simona Halep la nivel mondial.

Simona Halep isi dorește un copil

Sportiva este foarte fericită că s-a căsătorit cu Toni Iuruc, ba chiar visează să-și întemeieze o familie alături de soțul ei. Simona a vorbit în urmă cu ceva timp și despre faptul că își dorește să devină mamă, la un moment dat. Tenismena a declarat că își dorește să devină mamă și este de părere că o să depășească orice trăire.

Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul.

Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele”, a spus ea.

Alături de Simona și Toni vor fi 300 de invitați, iar mulți dintre ei sunt foști mari campioni, precum Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu şi Ilie Năstase.  Ilie Năstase s-a îmbrăcat în uniformă de marină, în timp ce soția sa, Ioana, a ieșit în evidentă printr-o rochie roșie. „I-am adus flori și m-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de-a mea, dar n-am avut timp să mă duc la București să i-o dau, dar o să i-o dau„, a spus Ilie Nastase

Invitații care nu au avut certificat de vaccinare au fost testați într-un cort. Loredana Groza, Dan Bittman și formația machedonească Pindu vor întreține atmosfera la petrecere. „Ca fiecare mamă când vine această zi pentru copilul ei. M-a rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită, ceremonia să fie frumoasă, petrecerea minunată„, a fost urarea facuta de mama Simonei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: