Redactia.ro
Home » Știri » Președintele Ucrainei, Zelenski, implicat într-un accident de mașină. Echipajele medicale s-au mobilizat rapid

Președintele Ucrainei, Zelenski, implicat într-un accident de mașină. Echipajele medicale s-au mobilizat rapid

GALERIE FOTO (2)

Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky a fost implicat într-un accident de mașină, iar echipajele medicale s-au mobilizat rapid pentru a-l examina. Iată toate detaliile!

Președintele Ucrainei, Zelenski, implicat într-un accident de mașină

Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky a fost implicat într-un accident de mașină, a dezvăluit purtătorul său de cuvânt. Un autoturism a intrat în coliziune cu vehiculul prezidențial și cu escorta sa în capitala Kiev, a precizat Sergii Nykyforov într-o scurtă declarație, potrivit BBC.

„Președintele a fost examinat de un medic, nu s-au constatat răni grave”, a precizat el.

Șoferul mașinii care a intrat în coliziune cu coloana de mașini a fost tratat la fața locului și a fost transportat cu o ambulanță.

Autoritățile investighează circumstanțele accidentului rutier

Dl Nykyforov a declarat că toate circumstanțele accidentului rutier sunt investigate de către ofițerii de poliție. El nu a oferit alte detalii. Acest lucru vine după ce președintele Zelenski, în vârstă de 44 de ani, a vizitat miercuri orașul Izyum, un centru logistic cheie din nord-estul Ucrainei, care a fost recucerit.

El a mulțumit trupelor care au luat parte la un contraatac rapid împotriva ocupanților ruși și a supervizat o ceremonie de ridicare a drapelului

În ultimele zile, armata ucraineană a recucerit zone întinse din teritoriul ocupat, forțând trupele rusești să se retragă.

Președintele Zelenski: „Când ne uităm în sus, căutăm un singur lucru, steagul Ucrainei”

Miercuri, Zelensky a vizitat Izium, recent eliberat în regiunea nord-estică Harkov, la cinci zile după ce forțele țării au recucerit orașul.
Fotografiile de pe pagina de Facebook a unei unități a armatei îl arată pe Zelensky la o ceremonie în piața principală pentru a ridica steagul ucrainean deasupra clădirii administrative a orașului. Hanna Maliar, ministrul adjunct al Apărării, a fost, de asemenea, prezentă.

„Mai devreme, când ne uitam în sus, căutam întotdeauna cerul albastru. Astăzi, când ne uităm în sus, căutăm un singur lucru, steagul Ucrainei”, a declarat Zelensky într-o postare pe canalul prezidențial Telegram, precizează CNN.

„Steagul nostru galben-albastru este deja arborat în Izium-ul deocupat. Și așa va fi în fiecare oraș și sat ucrainean. Ne mișcăm într-o singură direcție, înainte și spre victorie”, a mai completat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: