Redactia.ro
Home » Știri » Presimțirea sumbră a mamei uneia dintre victimele care au decedat la Suceava. Ce le-a spus femeia cu puțin timp înainte de tragedie

Presimțirea sumbră a mamei uneia dintre victimele care au decedat la Suceava. Ce le-a spus femeia cu puțin timp înainte de tragedie

GALERIE FOTO (2) Victimele accidentului din Suceava. Sursă foto: Facebook

Un accident tragic petrecut pe drumul european 85, supranumit „șoseaua morții”, a curmat viața unei familii întregi din Suceava. În urma acestui incident, doi băieți de opt și zece ani și părinții lor și-au pierdut viața, alături de șoferul platformei care îi transporta. În centrul tragediei se află presimțirea mamei uneia dintre victime, care, cu câteva ore înainte, i-a sfătuit să nu plece la drum.

Familia Lăzărescu din Suceava, formată din Costel și Ancuța și cei doi băieți ai lor, se întorcea acasă după o vacanță petrecută la Mamaia. Drumul lor de aproape 550 de kilometri s-a oprit brusc în urma unui accident teribil. Mașina în care se aflau a fost lovită frontal de o autocisternă condusă de un șofer ucrainean, care ar fi adormit la volan și a intrat pe contrasens.

Mașina familiei Lăzărescu a suferit o defecțiune la motor

„Mi-au zis că au o problemă la motor la maşină şi aşteptau să vadă dacă rămân până dimineaţă sau găsesc un transport. Eu i-am sfătuit să rămână acolo”, spune Vasile Colibaba, fratele femeii decedate.

În ciuda sfatului de a rămâne peste noapte, Costel și Ancuța Lăzărescu au găsit un șofer care a acceptat să îi ducă acasă cu o platformă. Mai aveau doar o oră până la destinație când s-a produs nenorocirea. Autocisterna încărcată cu 20 de tone de ciment a lovit frontal platforma și mașina familiei.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina familiei a fost efectiv strivită între autocisternă și platformă. „Autoturismul a fost efectiv strivit între autocisternă şi maşina pe care ei o transportau pe platformă. Extragerea victimelor a fost extrem de dificilă. Nu au putut fi salvate, au fost foarte greu descarcerate, fiind strivite între fiarele autoturismului”, a declarat Morariu Adriana, medic.

Șoferul autocisternei, un ucrainean de 40 de ani, a scăpat cu viață, suferind doar răni minore.„Policontuzionat, cu un traumatism cranio cerebral minor şi o fractură. este stabil, conştient, cooperant, nu necesită internarea în spital”, a declarat Bogdan Bondaru, purtător cuvânt Spital judetean Suceava.

Presimțirea mortală a mamei femeii decedate

Rebeca Colibaba, mama femeii decedate, a avut o presimțire sumbră cu privire la această călătorie: „Eu am avut aşa o presimţire să nu meargă. Ei nu, că mă duc pentru copii. Au încheiat şcoala şi au găsit un sejur”.

  „Le-am spus nu veniţi, dacă maşina s-a defectat staţi la un hotel. Ceasul rău i-a pornit”, spune Rebeca Colibaba, mama femeii moarte.

Mama femeii decedate. Sursă foto: observatornews.ro
Mama femeii decedate. Sursă foto: observatornews.ro

„O colegă tânără, plină de viaţă, parcă totul s-a spulberat, îşi dorea să ducă copiii la mare la aerosoli pentru răceală”, a declarat Margareta Hîj, o colegă. 

„Asemenea tragedie nu s-a mai intâmplat la nivelul comunei. O familie foarte cumpătată, muncitori, harnici”, spune şi Ioan Vicol, primar Volovăț.

„Singurul copil al meu…mi-a luat ce mi-a fost mai drag, nepoţii, nora…”, a mărturisit Aurel Lăzărescu, tatăl bărbatului decedat.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească exact circumstanțele accidentului. Deocamdată, se știe că șoferul ucrainean nu plecase de multă vreme în cursă și teoretic, nu ar fi avut motive să fie obosit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: