Redactia.ro
Home » Știri » Prețul cazărilor pe litorul românesc scade de la 1 septembrie. Cât va costa o cameră pe noapte

Prețul cazărilor pe litorul românesc scade de la 1 septembrie. Cât va costa o cameră pe noapte

Prețul cazărilor pe litorul românesc scade de la 1 septembrie

Prețul cazărilor pe litorul românesc scade de la 1 septembrie. Bucurie pentru românii care vor să meargă la mare de la 1 septembrie. După ce va fi lansat programul”Litoralul pentru toţi”, prețul cazărilor pe litoralul româneasc va scădea cu 70%. Cât va costa o cameră pe noapte?

Prețul cazărilor pe litorul românesc scade de la 1 septembrie. Cât va costa o cameră pe noapte

Prețul cazărilor pe litorul românesc scade de la 1 septembrie. Încă de la începutul verii, mii de români au fugit la litoral pentru a se relaxa, mai ales după lunile în care au stat în izolare din cauza pandemiei de coronavirus. Anul 2020 a fost unul provocator pentru toată lumea, oamenii învățând să aibă răbdare și mai multă grijă de ei. După ce măsurile impuse de autorități au fost relaxate, românii au dat năvală în stațiunile din Constanța, bucurându-se de vremea caldă și de soarele arzător.

Cu toate astea, nu mulți români au resursele financiare pentru a sta câteva zile la mare. În unele stațiuni de la mare, pachetele turistice sunt extrem de ridicate. Cu toate astea, cei care și-au planificat să meargă din septembrie la mare, vor avea parte de o surpriză plăcută. Conform reprezentanților Federației Patronatelor din Turismul Românesc, prețul cazărilor pe litoralul românesc scade la 1 septembrie și vor fi mai ieftime cu până la 70%, în comparație cu tarifele din vârf de sezon.Costul unei camere pe noapte va începe de la suma de 36 de lei.

Când va fi lansat programul „Litoralul pentru toţi”, românii vor beneficia de reduceri pe litoral. Până acum, s-au înscris în program 42 de hoteluri de la 2 până la 4 stele din toate stațiunile de pe litoral, care oferă aproximativ 3.400 de locuri de cazare pe noapte. Potrivit FPTR, locurile vor fi vândute atât prin agențiile de turism partenere și revânzătorii lor, cât și direct de hoteluri. Programul „Litoralul pentru toţi” are loc în perioda 1-30 septembrie și vizează turiștii care vor să petreacă un sejur pe litoralul românesc în extra-sezon. Acesta este singurul program social din țară susținut de mediul de afaceri, și de patronatele hoteliere autohtone.

Prețuri exorbitante de pe litoralul românesc

Prețurile ridicate de pe litoralul românesc reprezintă o problemă majoră pentru turismul local. Acest lucru l-a confirmat și ministrul Economiei, Claudiu Năsui. Acesta a spus că prețurile sunt extrem de mari la malul mării, iar cel mai penibil exemplu este cel legat de șezlonguri.. „Nu mă duc la Mamaia, dar cred că este în jur de 50 de lei. În realitate, 50 de lei este o medie, dar să nu te miri dacă cineva îți cere 100 – 150 de lei pentru a te așeza pe un șezlong. Este important de reținut că acei bani îi plătești în fiecare zi. Nu cumperi șezlongul să pleci cu el acasă, îl închiriezi pentru câteva ore, peste zi”, a spus Năsui.

Ca referință, prețul pentru două nopți de cazare în Mamaia, în plin sezon estival, este în medie între 800 și 1.000 de lei pentru doi adulți. Cea mai scumpă cazare pentru două nopți ajunge chiar și la 10.000 de lei în perioda 23-25 iulie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: