Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante! Ce a găsit un turist în mâncarea de pe litoral: ”Nu am mâncat nici jumătate din ea”

Imagini șocante! Ce a găsit un turist în mâncarea de pe litoral: ”Nu am mâncat nici jumătate din ea”

GALERIE FOTO (3) Imagini șocante! Ce a găsit un turist în mâncarea de pe litoral: ”Nu am mâncat nici jumătate din ea”

Un turist a avut parte de un eveniment neașteptat și chiar scârbos atunci când a luat prânzul la un restaurant de pe litoral. A fost dezamăgit de ce a putut găsi în mâncarea lui!

Imagini șocante! Ce a găsit un turist în mâncarea de pe litoral: ”Nu am mâncat nici jumătate din ea”

Litoralul românesc este plin de turiști de câteva săptămâni bune. Stațiunile au fost luate cu asalt, iar românii se bucură din plin de vacanța la mare. Cu toate că ar trebui să fie zile de relaxare în care să uite de grijile cotidiene, unii turiști nu au avut parte numai de lucruri bune. Un tânăr a rămas surprins neplăcut la un restaurant din stațiunea Eforie Nord.

Bărbatul se afla în vacanță cu apropiații lui și tot ce își dorea era să mănânce un prânz gustos și răcoritor după orele petrecute la plajă. Aceasta a mers la un restaurant unde a avut parte de un eveniment neplăcut. Acesta a prezentat pe un grup de Facebook ce a pățit la un restaurant din Eforie Nord. Acesta a mers să mănânce și a optat pentru o salată, însă după ce a gustat de câteva ori din ea a avut parte de o „surpriză”. Bărbatul a descoperit un fir de păr în preparatul său.

Imagini șocante! Ce a găsit un turist în mâncarea de pe litoral: ”Nu am mâncat nici jumătate din ea”

Nu a stat pe gânduri și a anunțat imediat chelnerița, care a lua salata și a dat vina pe bucătar. Însă surpriza și nemulțumirea bărbatului au venit după ce a fost pus să plătească salata, în ciuda celor întâmplate, și nu a primit nici măcar niște scuze.

A plătit prețul întreg pentru salata cu fir de păr în ea

Supărarea cea mai mare a fost că, deși s-a plând se serviciul prost al restaurantului, nu i s-a adus un alt preparat înapoi și nici o reducere nu i s- a făcut. Astfel că turistul a plătit prețul întreb pentru o salată pe care nu a mâncat-o.

Imagini șocante! Ce a găsit un turist în mâncarea de pe litoral: ”Nu am mâncat nici jumătate din ea”

”Un restaurant, dacă îl pot numii așa de o speță foarte joasă. Am venit și eu de la plaja cu pofta de a manca ceva “ușor”, așa că am găsit locul acesta unde pot servii ceva și m-am decis să comand o salată italiana. Nu am mâncat nici jumătate din ea, și printre legume, am zărit un fir de păr. Am chemat chelnerița care mi-a adus salata la masa și am reclamat ce am găsit în ea. Spune că este vina bucătarului și îmi ia salata de la masă. Aștept 5 minute, aștept 10 minute, aștept 15 minute și nu mai vine. Într-un final îi cer nota de plată, mi-o aduce.

Mă gândeam că ori îmi aduce o altă salata ori scade prețul ei din nota de plată, ei bine…nu. Nu mă deranjează că am dat 25 de lei pe o salata cu fire de par în ea, pentru ca nu stăteam în baza a 25 de lei… Dar gestul…. și igiena lasă de dorit”, a povestit turistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: