Redactia.ro
Home » Știri » Litoralul românesc a devenit un lux. Nu o să îți vină să crezi cât a putut să plătească un turist pentru piure, piept de pui și salată de varză

Litoralul românesc a devenit un lux. Nu o să îți vină să crezi cât a putut să plătească un turist pentru piure, piept de pui și salată de varză

Incredibil! O turistă de la Eforie Nord a reușit să surprindă pe toată lumea.

Dacă ai de gând să petreci concediul pe litoralul românesc trebuie să vii pregătit cu buzunarele pline! Vacanțele la Marea Neagră în special în stațiunea Mamaia au devenit un lux pentru mulți dintre români. Cazările au crescut cosiderabil, dar și mâncarea pe măsură. Iată cât a plătit un român pentru piure, piept de pui și salată de varză.

Mâncare puțină pe bani mulți

Un turist și-a făcut publică experiența pe care a avut-o la un restaurant din mamaia și a devenit viral. Acesta a povestit faptul că a fost nevoit să plătească pentru un piure cu piept de pui și salată de varză  46 lei. Acesta a fost foarte indignat de prețurile de pe litoral. Parcările au ajuns să coste aproximativ 100 pe zi și un șezlong se ridică cam la același preț. Bărbatul a precizat că patru zile de soare pe litoralul românesc te ajung aproximativ 3500 de lei în condiții de două stele.

La prânz mergem la masă, 24 de lei ciorba de văcuța, dacă vrei chiflă încă 3 lei, ciușa 1 leu, smântâna 1,5 lei. Piure cu piept de pui și salată de varză – 46 lei. Mă închin, înghit în sec. Diseară mâncăm hamsie. A doua zi o luăm de la capăt. Plătim 100 lei parcarea și tot așa. La final, tragem linie. Concediu de 4 zile la Mamaia: 1800 lei cazare, 1000 lei prânz, cină, sucuri, 384 lei parcare, 360 lei șezlonguri. Total pentru 4 zile la Mamaia în condiții de cel mult 2 stele: aproximativ 3.500 lei. Oameni buni, la banii ăștia meritam o vacanță mai bună!„, a fost mesajul publicat de turist.

Cât costă un mic dejun în Mamaia Nord

O postare a unui bărbat a devenit virală după ce acesta a plătit pentru un mic dejun în Mamaia Nord, cât ar fi plătit pentru unul în Dubai. Internauții au reacționat imediat și au spus că prețurile din Mamaia au crescut peste măsură. Românii cu greu reușesc să își permită un concediu pe litoralul românesc deoarece Marea Neagră a devenit un lux pentru cei mai mulți. Bărbatul a publicat și o poză cu bonul fiscal în care scria că pentru o salată și o omletă a plătit nici mai mult nici mai puțin de 92 de lei.

Sprijiniți turismul românesc!(?) Un mic dejun banal, 92 lei,pe o terasa din Mamaia Nord. Omleta ( fară garnitura sau verdeață )- 35 RON Salata asortata ( maxim jumătate de roșie, 3 felii de ceapa și niste salata creata, vreo 2 bucatele) – 25 RON. Deci , o omleta și o salata asortata banala – 60 RON. O fi bine, o fi rău? Când am plecat, am vrut să iau și scaunul, crezând că e inclus în preț.„, a fost postarea publicată pe facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini