Redactia.ro
Home » Monden » Prețul unui meniu cu mititei la restaurantul lui Mugur Mihăescu. La asta nu te așteptai!

Prețul unui meniu cu mititei la restaurantul lui Mugur Mihăescu. La asta nu te așteptai!

Mugur Mihăescu este proprietarul unui cunoscut restaurant din Centrul Vechi al Capitalei. Prețurile nu sunt dintre cele mai mici, însă actorul se poate mândri cu câți oameni îi vizitează zilnic localul.

St. Patrick Irish Pub este restaurantul deținut de Mugur Mihăescu și este printre primele restaurante deschise din Centrul Vechi.

Pentru o cină în doi ai putea plăti și câteva sute de lei. Prețurile preparatelor sunt destul de piperate după aprecierile unora, însă Mugur Mihăescu mizează mult pe calitatea produselor pe care le servește.

Care este prețul unui meniu de mititei

După o scurtă căutare, am găsit și meniul cu prețul preparatelor. Prețul de pornire al unei porții cu patru mititei, cartofi și castraveți murați pornește de 39,99 de lei. În această perioadă îi poți găsi la reducere, adică la 27,30 lei.

Actorul vrea să țină cât mai multe evenimente

După cum o spune și numele, restaurantul este inspirat după un local tradițional irlandez. Specificul irlandez a atras, de-a lungul timpului, mulți clienți în restaurantul actorului.  Chiar el a povestit cum, de exemplu, sărbătoarea de St. Patrick aduce foarte mulți clienți, mai mulți decât la sărbătorile românești.

„Numărul clienților de St. Patrick’s Day în pub-urile noastre e de trei ori mai mare decât de 1 Martie, 8 Martie sau Valentine’s Day. De St. Patrick oamenii vin și se rotesc pe parcursul întregii zile, pe când de celelalte sărbători ajung doar seara.”, a declarat Mugur Mihăescu în urmă cu ceva timp.

Vestitul actor din Vacanța Mare își dorește să găzduiască cât mai multe evenimente specifice și să ofere clienților cadouri în funcție de consumația fiecăruia.

Localurile lui Mugur Mihăescu

Actorul Mugur Mihăescu a deschis primul local cu specific irlandez din Capitală în urmă cu mai bine de 10 ani. Atunci s-a lansat în lumea afacerilor din industria ospitalității. Mai târziu, a mai deschis alături de fratele său, Liviu Mihăescu, alte două pub-uri. Este vorba de ”Party Room” şi ”Kilkeny

Din cauza fluctuației ratei infectărilor cu covid-19, precum și a măsurilor impuse de autorități, din martie 2020, cele 3 localuri ale omului de afaceri au fost închise și deschise de mai multe ori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: