Redactia.ro
Home » Știri » Prețuri de Dubai pe litoralul românesc! Cât a plătit un bărbat pentru o porție de hamsii întrece orice imaginație

Prețuri de Dubai pe litoralul românesc! Cât a plătit un bărbat pentru o porție de hamsii întrece orice imaginație

Dacă te pregătești să mergi pe litoralul Mării Negre în acest an trebuie să fii pus la curent cu noile prețuri. Plajele au fost lărgite și o dată cu ele și prețul cazării și al mâncării.

Cât a fost nevoit să plătească un bărbat pentru o porție de hamsii

Un concediu pe litoralul rânesc, preponderent în Mamaia, a devenit un lux pentru mulți dintre români. Un bărbat a dezvăluit cât a plătit pentru o masă în Mamaia. Acesta a povestit că a dat pentru o ciorbă, o porție de hamsii și o bere nici mai mult nici mai puțin de 70 de lei, pe când soția sa a plătit 75 de lei pentru o friptură care nici măcar nu a mai ajuns la masă. Conform declarațiile bărbatului, doar pentru a-ți parca mașina în zona stațiunii Mamaia trebuie să plătești aproape 100 de lei pe zi.

Am dat pe o ciorbă, o porție de hamsii și o bere 70 de lei. Soția mea a comandat o friptură de 75 de lei, care nu a a mai ajuns pe masa noastră. Noroc că am putut lăsa mașina la o cunoștință, că dacă mai plăteam și taxa de parcare, care ajunge am auzit la aproape 100 de lei pe zi, paguba era și mai mare.„, a spus turistul.

Românii mănâncă pește pe litoralul românesc, adus din Bulgaria și Turcia

Deși marea majoritate ajunși pe litoralul românesc se așteaptă să mănânce pește proaspăt prin din apele Mării Negre aflate pe teritoriul românesc, aceștia primesc pește dn Bulgaria sau Turcia. În urma unui reportaj făcut la malul mării, mai mulți comercianți au povestit faptul că majoritatea produselor sunt aduse de la vecinii bulgari, motivând că pescarii români activează legal și că asta ar fi problema lipsei de peste românesc.

Autoritățile și pescarii promit că vom avea din ce înc e mai multă marfă românească, acum că au început să apară mai mulți hamsii în Marea Neagră. Conform declarațiilor oamenilor din domeniu, din primăvara acestui an, multe specii de pește au început să migreze spre România, ele provenind din Turcia și Georgia.

Apariţia acestei specii la litoralul românesc, în aprilie, este datorată faptului că aceasta nu mai migrează în zona Turciei sau a Georgiei.„,a declarat George Țiganov, cercetător Institutul Grigore Antipa.

Dacă în anii trecuţi se ridicau capturile la 10-20-50 de tone acum au început să crească, deci eu cred că anul ăsta vom pescui peste 200 de tone de hamsie, hamsie care va fi folosită în special în restaurantele noastre şi să sperăm că nu vom mai cumpăra de la greci şi bulgari.„, a spus Sorin Mănăilă, Federaţia Ropescador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: