Redactia.ro
Home » Știri » Prețuri meniuri de nuntă 2023. Cât plătesc mirii anul acesta pentru cel mai frumos eveniment din viața lor

Prețuri meniuri de nuntă 2023. Cât plătesc mirii anul acesta pentru cel mai frumos eveniment din viața lor

Numerologii dezvăluie data ideală pentru căsătoria cu persoana iubită. Ține cont de acest lucru și nu vă veți despărți niciodată 

Prețuri meniuri de nuntă 2023. Cât plătesc mirii anul acesta pentru un meniu de nuntă, unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unor îndrăgostiți, care își doresc să fie toată viața împreună.

Prețuri meniuri de nuntă 2023. Cât plătesc mirii anul acesta pentru cel mai frumos eveniment din viața lor

O nuntă poate fi destul de stresant pentru mireasă și pentru mire, mai ales că presupune, de obicei, cheltuieli destul de mari. Și tot de obicei, mireasa este cea care se consumă mai mult pentru că trebuie să ia mai multe decizii: de la alegerea rochiei potrivite de mireasă, la găsirea unui buchet perfect, modelul verighetelor și așa mai departe. În cele mai multe dintre cazuri, îndrăgostiții care urmează să se căsătorească își organizează nunta cu un an sau cel puțin jumătate de an înainte, pentru a se asigura că ziua cea mare va fi una perfectă. Pe scurt, e și bătaie de cap.

Iată ce prețuri au meniurile de nuntă în 2023. Potrivit statisticilor, în acest an meniul de nuntă începe de la 50 de euro și poate depăși chiar și 100 de euro, în funcție de orașul ales, precum și specialitățile adăugate la meniul standard, potrivit Fanatik. Desigur, unele restaurante oferă meniu all inclusive, unde vor include în preț tortul mirilor, candy barul și băuturile.

Alte tarife de nuntă în 2023

Mirii care aleg opțiunea cea mai puțin costisitoare pot alege un DJ, pe care îl vor plăti cu câteva sute de euro, nu mai mult. Pe de altă parte, cei care își doresc o formație muzicală ar putea plăti și câteva mii de euro, iar fotografii și videografii percep un tarif de cel puțin 1.000 de euro pentru a imortaliza în imagini fericitul eveniment.

Sigur că fiecare cuplu decide câți bani vrea să investească în acest eveniment. Unii pun preț pe fiecare detaliu, alții sunt de părere că multe lucruri nu contează atât de mult. De exemplu, foarte mulți au început să nu mai ofere invitații fizice, din hârtie, invitaților, ci preferă să trimită unele virtuale, care pot fi destul de frumoase și de creative.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: