Redactia.ro
Home » Horoscop » Previziuni astrologice făcute de Minerva. Zodia care va suferi o transformare

Previziuni astrologice făcute de Minerva. Zodia care va suferi o transformare

Cunoscutul astrolog Minerva face previziuni surprinsătoare pentru unele zodii. Vin mai surprize pentru multe dintre semnele zodiacale. Unele își vor schimba complet atitudinea față de cei din jur, în timp ce altele vor suferi o transformare la nivel emoțional, spune astrologul Minerva.

Gemenii spre exemplu își regăsesc încrederea de sine pierdută. Vor dori să cunoască oameni noi și de asemenea sunt pregătiți să își refacă imaginea pe care o aveau odată.

”Săptămâna ta aduce o creștere majoră a încrederii deoarece Soarele intră în zodia ta vineri. Acum este un moment minunat pentru a încerca să înveți ceva nou sau să-ți folosești inteligența pentru a cunoaște oameni noi. Îți poți reface imaginea, așa că alege cu grijă ce vrei să spui și ce vrei să faci”, spune astrologul.

Berbecii în schimb vor fi mai pasionali ca niciodată. Mai mult de atât, nativii acestei zodii sunt dispuși să facă și sacrificii pentru a-și atinge țelul final, iar asta le va aduce doar beneficii. Atenție însă pe plan financiar, avertizează Minerva.

”Săptămâna ta începe într-o notă pasională. E momentul să pui în practică niște planuri mari, chiar dacă implică și sacrificii. Merită! Vei fi foarte ocupat în următoarele săptămâni. Deși s-ar putea să nu te concentrezi foarte mult, vei fi totuși foarte popular. Urmărește cu atenție fluxul financiar – ar putea apărea unele întârzieri”, mai spune aceasta.

Zodia care trece printr-o transformare

Pentru Tauri urmează o perioadă plină de transformări. Cei născuți sub acest semn zodiacal se vor afla în fața unor situații neașteptate, motiv pentru care decid să facă schimbări majore.

Minerva la recomandă Taurilor să investească în ei și să se concentreze pe creșterea stimei de sine, căci asta le va îmbunătăți considerabil viața.

”O perioadă grozavă pentru transformare. Se resimt încă influxurile trigonului Soare – Pluto de luna trecută. Viața ta cunoaște valențe neașteptate miercuri. Ești capabil să vezi toate posibilitățile dacă depui puțin efort, așa că investește în tine. Este un moment bun pentru a te concentra pe stima de sine și pe ceea ce poți face pentru a-ți îmbunătăți viața”, mai spune astrologul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: