Redactia.ro
Home » Horoscop » Previziuni rune PERTH şi RAIDO pentru Sărbători 2023. Nativii care trebuie să sporească atenţia pe final de an

Previziuni rune PERTH şi RAIDO pentru Sărbători 2023. Nativii care trebuie să sporească atenţia pe final de an

Horoscop rune 15-21 martie

Runele sunt una din formele de divinaţie folosită cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie şi talismane norocoase.

Cititprii în stele ne transmit că fiecare rună are mai multe semnificaţii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata şi are la bază exact semnificatia acestor pietre magice.

RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – PERTH. Puternice forte ale schimbarii si ale renovarii sunt active si in miscare acum. Pe acest plan al vietii pamantesti, vor fi probabil surprize cum ar fi castiguri bruste sau un start al unei relatii neasteptate. Pe partea spirituala, este timpul sa te ridici deasupra propriei persoane, deasupra traiului obisnuit, ca sa poti avea o viziune mai larga.

RUNE pentru TAUR

Runa etalata – RAIDO. Runa Raido este simbolul calatoriei, a carului de razboi sau a tot ce inseamna cerc si mersul in bucla. Energia sa este de pamant precum o roca vulcanica si este conectata cu Tyr, zeul curajului si bataliilor vietii de zi cu zi.

RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – TEIWAZ (inversata). Fereste-te de oamenii ce actioneaza stangaci si dau dovada de lipsa de concentrare. Scoate-ti la vedere talentele ascunse, inclusiv cele de lider, conform sfatulparintilor.ro.

RUNE pentru RAC

Ca sa reziste, fericirea trebuie gasita in sinceritate si adevar. Daca te ascunzid e adevar, te ascunzi de fericire. Tine minte sa cauti doar ce e corect si bun iar norocul si averea vor veni automat.

RUNE pentru LEU

Daca te simti descumpanit ca nu ai urma actiunea potrivita acum, relaxeaza-te. Vei avea ocazia sa actionezi din nou. Examineaza-ti mai bine motivele pentru care vrei ce vrei. Iti pui ambitiile cumva inaintea nevoilor si binelui altora ?

RUNE pentru FECIOARA

Chiar si lemnul arborelui tisa este foarte puternic, rezistent si pliabil totodata – risa se indoaie dar nu se rupe. Natura vesnic verde a arborelui tisa este prezenta si pe runa si runa nu poate fi inversata.

RUNE pentru BALANTA

Observa situatia si intreaba-te “Ce am eu nevoie sa invat ca sa pot merge mai departe cu progresul meu ?”. Acum ai oportunitatea sa vezi unde se afla adevarata comoara pentru tine care te va duce mai departe.

RUNE pentru SCORPION

În orice neasteptat, ai deja in tine resursele sa te descurci si sa obtii maxim de beneficiu si nu esti singur ci inconjurat de fortele unui Univers prietenos.

RUNE pentru SAGETATOR

Ai putea avea nevoie sa schimbi unele lucruri din viata ta ca sa te reintorci pe calea corecta. Daca te uiti adanc in tine s-ar putea ca deja sa stii ce trebuie schimbat. Cea mai mica schimbare poate duce la cel mai mare impact.

RUNE pentru CAPRICORN

Indica incertitudinea, nesiguranta, lipsa de putere in fata unui obstacol coplesitor. Si totusi, ea are beneficiile sale. Te pune in garda.

RUNE pentru VARSATOR

Aceasta situatie poate fi atat reala, cat si inchipuita. Totul este sa actionezi pentru a schimba situatia. Atlfel, te poti astepta la o degradare a calitatii vietii.

RUNE pentru PESTI

Raido poate sa insemne calatorie, roata, dar implica si ceva mai adanc : calatoria poate fi lunga si ai nevoie de multa viziune, planificare, determinare si curaj. Metafizic vorbind, ea se refera la calatoria vietii, la roata vietii sau la o cautare adanca spirituala.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: