Redactia.ro
Home » Monden » Prezentatoarea de la „Asia Express” surprinde din nou. Reacțiile fanilor la noul look al vedetei

Prezentatoarea de la „Asia Express” surprinde din nou. Reacțiile fanilor la noul look al vedetei

Irina Fodor a făcut o schimbare de look îndrăzneață, surprinzându-și fanii cu o tunsoare nouă și un semi-breton. Aceasta a apelat la specialiști, menționând că schimbarea a fost făcută cu precauție, fiind mai puțin obișnuită cu transformările radicale. Reacția publicului a fost extrem de pozitivă, admiratorii apreciind noul stil al prezentatoarei de la „Asia Express”. De asemenea, Irina a discutat despre rutina sa de menținere a siluetei, punând accent pe activitatea fizică și echilibrul în viața de zi cu zi.

O nouă tunsoare care îi pune în evidență trăsăturile

Irina Fodor și-a surprins urmăritorii pe rețelele de socializare anunțând schimbarea sa de look. Vedeta a optat pentru o tunsoare modernă cu semi-breton, care îi pune în evidență trăsăturile faciale și îi conferă un aer proaspăt. Vedeta a recunoscut că, de obicei, evită schimbările drastice, dar de această dată a decis să-și înfrunte temerile și să încerce ceva nou.

Sunt siiiigură că se vede din avion această schimbare dramatică de look, dar vin și eu să întăresc ceea ce este mai mult decât evident: mi-am făcut un semi-breton!🥳🥳🥳🎉🎉🎉😂😂😂
Asta e, eu când văd foarfecă apropiindu-se de părul meu, simt un sloi de gheață pe spate, deci doar ce vedeți s-a putut modifica, fără mari palpitații.😂😂😂 Mulțumesc, Stelu’, e exact cât trebuie, cum trebuie!😍 @marin_stelutza
Voi la ce categorie vă încadrați când vine vorba de schimbări de hair style? Curajoase sau fricoase? Eu sunt la fricoase, clar!👀🙋🏻‍♀️😂😂😂”, a scris ea în descrierea unei fotografii postate pe Instagram, recunoscând că, deși nu este genul care să-și schimbe des frizura, rezultatul a încântat-o.

Secretul din spatele menținerii siluetei

Irina Fodor nu se bazează doar pe orele petrecute la sală pentru a-și menține forma fizică, ci și pe un stil de viață activ și o dietă echilibrată. Vedeta a mărturisit că, datorită ritmului agitat de zi cu zi, reușește să rămână într-o formă bună fără eforturi extraordinare. Activitățile zilnice, inclusiv grijile casnice și timpul petrecut cu familia, contribuie la nivelul său de activitate. În interviuri, Irina a subliniat importanța echilibrului și a atenției față de nevoile propriului corp.

Fanii au reacționat entuziast la schimbarea de look a Irinei, exprimându-și aprecierea pentru noul stil al prezentatoarei de la „Asia Express”. Pe rețelele de socializare, comentariile au fost în mare parte pozitive, iar mulți au remarcat cât de bine îi vine noua tunsoare. Această schimbare marchează un nou capitol pentru Irina, evidențiind curajul ei de a experimenta și de a se reinventa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: