Redactia.ro
Home » Știri » Prezentatorul TV Larry King a murit! La începutul lunii ianuarie, prezentatorul era spitalizat cu COVID-19

Prezentatorul TV Larry King a murit! La începutul lunii ianuarie, prezentatorul era spitalizat cu COVID-19

GALERIE FOTO (2)

Celebrul prezentator de emisiuni TV, Larry King, în vârstă de 87 de ani, a murit în această dimineață, scrie publicația The Independent.

 

Prezentatorul TV Larry King a murit!

Larry King, legendarul realizator de talk-show din SUA , a murit în spital la vârsta de 87 de ani, în urma unei boli îndelungate, după cum a anunțat familia sa. Vestea decesului a fost anunțată pe contul său oficial de Twitter de către Ora Media, o companie de producție de televiziune pe care o deținea.

Veteranul om de televiziune a contractat virusul SARS-COV-2 și a fost internat la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles. Ulterior, prezentatorul TV a fost mutat la terapie intensivă în Ajunul Anului Nou, unde a primit oxigen suplimentar. Însă, în urmă cu câteva zile, presa americană afirma căs e simte mai bine și că poate respira singur.

Prezentatorul de televiziune a fi suferit un atac cerebral în 2019 și i-a fost făcută apoi o angioplastie. În 2017, prezentatorul a dezvăluit că a primit un tratament pentru cancer pulmonar. Larry King a suferit un grav atac de cord în 1987, în urma căruia a fost operat. Larry King s-a luptat de-a lungul vieții cu numeroase probleme de sănătate. Pe lângă afecțiunile cardiace, prezentatorul TV american a avut și diabet de tip 2, dar și cancer pulmonar.

Larry King a scris despre experiența sa cu boala de inimă două cărți: „Mr. King, You’re Having a Heart Attack: How a Heart Attack and Bypass Surgery Changed My Life” (1989) şi „Taking On Heart Disease: Famous Personalities Recall How They Triumphed over the Nation’s #1 Killer and How You Can, Too” (2004).

 

Cine a fost Larry King?

Jurnalistul a devenit cunoscut în anii 1970 cu emisiunea radio „The Larry King Show”. Din 1985 până în 2010, prezentatorul TV a realizat și a prezentat show-ul „Larry King Live” la CNN. Cel mai recent, Larry a găzduit emisiunea  „Larry King Now” la Hulu şi RT America, din 2012 până în 2020, şi continuă să prezinte „Politicking With Larry King”.

Legendarul om de televiziune a trecut printr-o altă suferință cumplită, anul trecut, atunci când doi dintre copiii săi au murit la un interval de o lună.  Fiul său Andy, în vârstă de 65 de ani, a murit din cauza unui infarct în iulie, iar fiica sa, Chaia, în vârstă de 52 de ani, a murit de cancer pulmonar, în august.

Mai mult, numeroasele probleme de sănătate și suferințele prin care a trecut l-au determinat pe Larry King să înființeze o fundație care îi poartă numele și care îi ajută pe cei care nua u asigurare medicală.

Larry King a fost unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din State, fiind cel care a intervievat candidați la alegerile prezidențiale, sportivi, vedete, actori și oameni obișnuiți. Larry King s-a retras din activitate în 2010, după ce a realizat 6.000 de ediții ale show-ului de televiziune. Însă, cum nu a putut sta departe de pasiunea de-o viață, în 2012, Larry King a devenit gazda emisiunii Larry King Now”, care se difuza de trei ori pe săptămână la Ora TV, un canal digital on-demand pe care l-a fondat împreună cu mogulul mexican în domeniul telecomunicațiilor Carlos Slim.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: