Redactia.ro
Home » Știri » Prietena lui Vlad Pascu, mesaj sfidător pe rețelele de socializare. Ce a putut să spună întrece orice imaginație

Prietena lui Vlad Pascu, mesaj sfidător pe rețelele de socializare. Ce a putut să spună întrece orice imaginație

vlad pascu

Accidentul produs în 2 Mai de către Vlad Pascu, fiul unui puternic om de afaceri din România, a revoltat o țară întreagă. Tânărul se afla sub influența a trei substanțe interzise atunci când a spulberat pur și simplu doi tineri care circulau liniștiți pe trotuar. Ambii și-au pierdut viața, iar Vlad este în prezent în arest, așteptându-și sentința. În anturajul lui Vlad se află tineri, la rândul lor consumatori, care nu se sfiesc să vorbească liber și cu cinism despre cele petrecute. Iată ce a spus tânăra lângă care Vlad apărea frecvent pe rețelele de socializare.

Mesajul revoltător pe care l-a scris prietena lui Vlad Pascu pe rețelele de socializare

Vlad Pascu era foarte activ pe rețelele de socializare înainte de producerea teribilului accident. Fiul lui Mihai Pascu obișnuia să se laude cu averea pe care o deține familia sa și cu afacerile pe care le are deja trecute pe numele său. În plus, sublinia că deține sume de bani la care oamenii de rând nu ar putea decât să viseze. În clipurile pe care le distribuia în mediul online, Vlad apărea frecvent alături de o anumită domnișoară, despre care se crede că ar fi iubita acestuia.

După producerea accidentului rutier de către Vlad, adolescenta nu și-a încheiat activitatea din mediul online. Din contră, a continuat să scrie mesaje care ar putea deranja în contextul actual. „Da, mă, eu îl susțin. E fratele meu. Să mai omoare pe cine vrea”, a spus prietena lui Vlad Pascu pe TikTok, spre surprinderea tuturor.

Vlad se afla sub influența a trei substanțe interzise atunci când a produs accidentul

Pe data de 19 august, un individ în vârstă de 19 ani a urcat la volanul Mercedes de colecție, fiind sub influența a trei substanțe ilegale. Roberta și Sebi au avut ghinionul să se afle în calea sa. În momentul în care Vlad Pascu a manevrat mașina și a intrat în cei doi tineri, consecințele au fost tragice, iar fata în vârstă de 20 de ani și băiatul în vârstă de 21 de ani au pierit în urma impactului. Alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, au avut norocul să supraviețuiască, însă au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

După ce a provocat acest incident devastator, care a distrus viețile a două familii, tânărul privilegiat din punct de vedere financiar a ales să părăsească locul accidentului. Autoritățile l-au depistat ulterior în Vama Veche și l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Mai apoi, Judecătoria Mangalia a emis un mandat de arest preventiv pentru 30 de zile în cazul său. Printre acuzațiile care i se aduc se numără: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: