Redactia.ro
Home » Monden » Prima declarație a Oanei Lis după ce ea și Viorel au fost diagnosticați cu virusul covid19

Prima declarație a Oanei Lis după ce ea și Viorel au fost diagnosticați cu virusul covid19

În urmă cu mai puțin de două zile, Oana și Viorel Lis au ajuns pe mâinile medicilor de la Spitalul Matei Balș. Cei doi au fost diagnosticați cu virusul covid 19. Ieri, ambii au fost contactați, dar doar Viorel a dat declarații. Astăzi Oana a venit și ea cu un răspuns pentru urmăritorii ei. Ce le-a transmis.

Oana Lis, mesaj către fani

Oana Lis și Viorel se află din păcate într-o stare nu tocmai bună deoarece au fost diagnosticați cu virusul covid19. Cei doi au fost împreună la Spitalul Matei Balș, Oana fiind externată și urmând tratament acasă. Ieri a fost contactată de o televiziune și a spus că nu poate vorbi deoarece se simte mult prea rău. În urmă cu câteva momente a transmis un mesaj pe pagina sa de facebook prin care și-a rugat fanii să le țină pumnii pentru a trece și peste această încercare.

Un om sănătos poate avea o mie de visuri. Însă un om bolnav are un singur vis…să fie sănătos. Avem amândoi covid, vă rog să ne țineți pumnii sa trecem cu bine și peste această încercare!”, a transmis Oana Lis pe reţelele de socializare.

Viorel Lis, declarații de pe patul de spital

Din păcate Viorel Lis și soția sa Oana s-au infectat cu virusul covid19. Cei doi au mers noaptea trecută de urgență la Spitalul Matei Balș din Capitală. La scurt timp, Oana Lis a fost externată, dar Viorel Lis a rămas încă sub supravegherea medicilor, deoarece starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. Acesta a făcut declarații spunând că nu se simte deloc bine.

Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții.”, a declarat Viorel Lis pentru Antena Stars.

Etichete: