Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, prezență șic la cina Summitul NATO din Spania

FOTO Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, prezență șic la cina Summitul NATO din Spania

GALERIE FOTO (5)

Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron a fost avut o prezență extrem de șic într-o rochie de un albastru superb șio pereche de pantofi ciocolatii pentru cina NATO în Spania. Iată imagini de senzație!

Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron a făcut furori la Summitul NATO

Brigitte Macron, în vârstă de 69 de ani, a călătorit recent în Spania împreună cu soțul ei, președintele francez Emmanuel Macron, pentru Summitul NATO de două zile de la Madrid.

Summitul Organizației Tratatului Atlanticului de Nord, care se desfășoară între 29 și 30 iunie, reunește 40 de lideri mondiali pentru a discuta probleme globale urgente. Pe ordinea de zi a summitului se află invazia rusă din Ucraina, tensiunile dintre Moscova și Alianță și aderarea Finlandei și Suediei.

Brigitte Macron, imagini de senzație de la Summitul NATO

Pentru o cină informală a NATO plină de lideri mondiali pe 29 iunie, prima doamnă a Franței, a canalizat stilul clasic de afaceri, recurgând la o siluetă vestimentară franceză prin excelență pentru această ocazie.

Pentru acest eveniment, Brigitte a purtat o rochie albastru deschis, cu un tiv sub genunchi. Rochia din crep avea o siluetă clasică conservatoare și mâneci ușor voluminoase, care erau închegate la încheieturi.

În ceea ce privește încălțămintea, prima doamnă a Franței a purtat niște pantofi stiletto cu vârf ascuțit, simpli, din patent maro ciocolatiu, cu toc de 10 centimetri. Brigitte a accesorizat-o cu un duo de inele albastre „statement”.

Brigitte este renumită pentru garderoba sa minimalistă, care întruchipează estetica French-chic de manual. Prima doamnă a Franței preferă adesea piese ale unor mărci de designer precum Louis Vuitton, Alaïa, Alexandre Vauthier și Dior. Pentru ocazii de profil înalt, Macron este adesea văzută în rochii, costume-pantalon și rochii minimaliste, așa cum este cazul ținutei sale de la NATO. În timpul liber, ea preferă blugii skinny și pantalonii croiți, asortați cu piese în tonuri neutre.

Sursa foto: footwearnews.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: