Redactia.ro
Home » Știri » Prima imagine cu băiatul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei C.

Prima imagine cu băiatul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei C.

GALERIE FOTO (2) reghe

Laurențiu Reghecampf este extrem de fericit! Se poate declara un bărbat norocos din toate punctele de vedere. Profesional lucrurile merg ca pe roate, la fel și pe plan personal. Dacă până acum a fost cât se poate de discret cu privire la viața lui personală, mai cu seamă la viața lui amoroasă, celebrul antrenor nu s-a putut abține să nu posteze prima imagine cu bebelușul său și al partenerei sale de viață.

Chiar dacă se află în plin divorț cu Anamaria Prodan, antrenorul de fotbal se bucură din plin de toate momentele petrecute lângă actuala lui parteneră de viață. Aceasta urmează ca lunile următoare să-i dăruiască cel de-al treilea copil.

Se pare că Laurențiu urmează să mai aibă încă un băiețel. De altfel,  pe rețelele de socializare a postat prima imagine cu chipul micuțului. Mai mult decât atât, a dezvăluit și care sunt inițialele numelui pe care l-a ales.

Prima imagine cu copilul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei C.

În miez de noapte, Laurențiu Reghecampf a postat pe contul său personal de Instagram prima imagine cu copilul său.

fiu reghecampf
sursa: instagram/Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf urmează să devină în scurt timp tată de băiat. Iubita sa va deveni mamă pentru prima oară. În continuare, amândoi doresc să își trăiască povestea de dragoste departe de luminile reflectoarelor.

Fiul celor doi va veni pe lume, cel mai probabil, luna aceasta. Amândoi sunt cât se poate de nerăbdători să îl cunoască pe bebelușul lor, iar fotografia postată de antrenor este dovada vie în acest sens.

Ce nume va purta bebelușul lui Laurențiu Reghecampf

Fotografia postată de Laurențiu Reghecampf pe Instagram a strâns peste o mie de aprecieri din partea fanilor, într-un timp foarte scurt.

Laurențiu le-a dat și un indiciu fanilor săi cu privire la numele pe care îl va purta bebelușul. Antrenorul a scris în descrierea imaginii inițialele „L. R.”.

Într-o altă postare de pe rețelele de socializare, antrenorul a dat de înțeles că prenumele fiului său începe cu litera ”L”. Nu știm dacă numele bebelușului va fi „Laurențiu Reghecampf Junior”, însă un lucru este cert. Prenumele celorlalți fii pe care îi are Laurențiu Reghecampf începe cu aceeași literă.

„Primul tort pentru micuțul L… 28 de săptămâni”, scria Laurențiu Reghecampf pe Instagram acum ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: