Redactia.ro
Home » Monden » Prima imagine cu băiețelul Flaviei Mihășan.”E perfect, e dulce și bun”

Prima imagine cu băiețelul Flaviei Mihășan.”E perfect, e dulce și bun”

Flavia Mihășan a devenit mămică pentru a doua oară! Frumoasa blondină este în culmea fericirii, lucru care se vede clar pe fața ei. Cu prima ocazie, frumoasa asistentă a postat prima filmare cu micuțul.

Talentata balerină trăiește una dintre cele mai frumoase experiențe ale vieții. Cu toate că nu este la prima naștere, Flavia Mihășan pare să fie mai fericită și emoționată ca niciodată.

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru a doua oară

În urmă cu mai puțin de 24 de ore Flavia Mihășan a devenit mămică pentru a doua oară. Fosta asistentă nu a ratat ocazia și imeidat a pus mâna pe telefon pentru a împărtășii fericirea pe care o simte cu fanii săi. Focoasa blondină a postat pe contul ei de instagram un videoclip cu micuțul.

Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe!/E perfect, e dulce și bun! ♥️/Te iubim fără limite, copilul nostru!„, a scris Flavia în descrierea postării, etichetându-și și marea sa dragoste, Marius Moldovan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

 

Prima filmare cu micuțul postată de Flavia Mihășan a stârnit un val de mesaje induioșătoare și peste 200,000 de vizionări

Se vede pe chipul ei că este mai fericită ca niciodată, neputând să-și stăpânească zâmbetul larg. Flavia îl ține pe micuț strâns în brate ți pare că nu ar mai vrea să-i dea drumul nici măcar o secundă.

Internauții au reacționat imediat la ultima postare a proaspetei mămici. Printre fanii ei, Flavia a primit multe mesaje și de la mai multe persoane publice printre care se numără Teo Trandafir, Nicoleta Nucă, Mihai Morar, Anca Țurcașiu și nu în ultimul rând de la celebrelee influencerite „fabmuse”, Diana și Alina.

Bine ai venit, bebe frumos și bun! Te așteptam! Lumea va fi mai senina cu tine in ea!🎂👏🙏„,”Felicitări, dragilor!! Sa fiți sănătoși și sa va bucurați de fiecare moment! 😍😍„,”Yeeey, bine ai venit, bebe norocos 💜 sa fiți fericiți toți, împreună, mereu 🌼„,”Felicitari Flavia & Marius! Abia asteptam sa va revedem in formula completa! Bun venit pe lume, fratior mic💕” au fost doar câteva dintre mesajele primite de la prieteni și internauți.

Bineînțeles că nici Marius, marea dragoste a Flaviei și totodată și proaspăt tătic, nu s-a dat înlături de la a-i transmite un mesaj Flaviei pe care să-l vadă toți urmăritorii. „❤️❤️❤️❤️„, a scris Marius Moldovan în dreptul postarii, reacție care ne face să credem că este în culmea fericirii și că abia așteapă să-l strângă în brațe pe micut o dată ce Flavia va fi externată.

Cu siguranță, Flavia abia așteapă să ajungă acasă cu micuțul pentru a reîntregi frumoasa familie pe care o are si ca primul ei fiu, Carol, dar și fericitul tătic Marius să-l cunoască pe mezinul familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini