Redactia.ro
Home » Știri » Prima imagine cu bebelușul lui Laurențiu Reghecampf și al partenerei sale. „Iubirea mea pentru tine e mai presus de cuvinte”

Prima imagine cu bebelușul lui Laurențiu Reghecampf și al partenerei sale. „Iubirea mea pentru tine e mai presus de cuvinte”

Prima imagine cu bebelusul lui Reghe. Sursa foto: Instagram

Laurențiu Reghecampf, antrenor de fotbal, și partenera sa, Corina Caciuc, au fost încântați să împărtășească vestea că au devenit din nou părinți, oferindu-le fanilor o primă privire emoționantă asupra noului membru al familiei lor.

Prima fotografie cu bebelușul lui Reghe

Pe contul de Instagram al Corinei Caciuc a fost publicată o fotografie specială cu bebelușul, capturată imediat după naștere. Cu toate acestea, fața micuțului a fost acoperită cu o inimioară, menținând misterul în mod similar cu primul lor copil, Liam.

Corina nu a ezitat să îl menționeze și pe partenerul său, iar fotografia a strâns rapid numeroase aprecieri și comentarii pline de emoție. Alături de postare, proaspăta mămică a transmis un mesaj plin de dragoste către noul membru al familiei: „Iubirea mea pentru tine e mai presus de cuvinte”. Recent, și Reghe a publicat o imagine cu nou-născutul, aducându-l astfel în familia compusă din cei doi părinți și frățiorul său mai mare, Liam.

Fanii au observat deja o asemănare izbitoare între Liam și mama sa, Corina, iar cu siguranță sunt nerăbdători să descopere cine va moșteni trăsăturile în cazul celui mic.

Cuplul a ales să țină sarcina departe de ochii lumii

Corina a preferat discreția în timpul sarcinii, abținându-se de la a-și expune burtica pe rețelele de socializare. Cuplul a ales să țină sarcina departe de ochii lumii, dezvăluind doar cu câteva luni înainte de naștere că vor deveni din nou părinți. Absența oricăror indicii sau imagini legate de sarcină a contribuit la păstrarea intimității lor în această perioadă specială.

Privind prima imagine cu bebelușul publicată de Reghe, internauții au remarcat o asemănare puternică între micuț și mama sa, Corina Caciuc. Cu toate acestea, timpul va dezvălui dacă va păstra această asemănare sau dacă va împrumuta și trăsături de la tatăl său, Laurențiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: