Redactia.ro
Home » Monden » Prima imagine cu fiul lui Borris Johnson. Premierul britanic s-a temut că nu va trăi să își vadă copilul

Prima imagine cu fiul lui Borris Johnson. Premierul britanic s-a temut că nu va trăi să își vadă copilul

GALERIE FOTO (2) Prima imagine cu fiul lui Borris Johnson. Premierul britanic s-a temut că nu va trăi să își vadă copilul

Premierul britanic Borris Johnson și logodnica lui au devenit părinții unui băiețel, pe care l-au numit după medicii care i-au salvat viața, în urma infectării cu coronavirus.

Ce nume a primit micuțul

Cel mic a primit numele Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, fiecare dintre ele având câte o semnificație, după cum a explicat Carrie Symonds, logodnica premierului Marii Britanii.

„Wilfred după bunicul lui Boris, Lawrie după bunicul meu, Nicholas după dr. Nick Price şi dr. Nick Hart – cei doi medici care i-au salvat viaţa lui Boris luna trecută”, a declarat Carrie Symonds pe contul său privat de Instagram.

Prima imagine cu băiețelul lui Borris Johnson

Prima imagine cu băiețelul a fost postată de logodnica lui Borris Johnson pe contul ei de Instagram. Ea a ținut să mulțumească medicilor care au avut grija ca atât ea, cât și cel mic să fie sănătoși și să poată pleca în siguranță acasă.

Fiul lui Borris Johnson
Fiul lui Borris Johnson

“Mulţumesc din suflet incredibilei echipe de la maternitatea UCLH care a avut grijă de noi atât de bine. Sunt foarte fericită. Inima mea este plină”, a scris Carrie Symond pe rețeaua de socializare.

Premierul Marii Britanii, primul lider bolnav de coronavirus

Premierul britanic Borris Johnson a devenit primul lider de la nivel mondial care s-a îmbolnăvit de COVID-19, în luna martie. În vârstă de 55 de ani, acesta a fost spitalizat mai mult timp înainte de a se pune pe picioare. Prim-ministrul a stat o săptămână în spital, iar trei nopți le-a petrecut la terapie intensivă.  La fel ca și el, logodnica lui a avut simptome specifice infecției cu noul coronavirus.

De altfel, prim-ministrul a declarat că la un moment dat a crezut că nu va trăi să își vadă copilul. Într-un interviu pentru The Sun, întrebat dacă i-a trecut prin cap gândul că nu își va vedea fiul, Borris Johnson a recunoscut că da.

„Nu o să ascund asta, m-am gândit la acest lucru, într-adevăr”, a declarat premierul britanic.

Anul trecut Boris Johnson și logodnica lui au devenit primul cuplu necăsătorit care s-a instalat la Downing Street, reşedinţa oficială a premierilor britanici.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini