Redactia.ro
Home » Știri » Prima ninsoare în București și primele probleme. Un șofer drogat a derapat și a pus la pământ un stâlp

Prima ninsoare în București și primele probleme. Un șofer drogat a derapat și a pus la pământ un stâlp

GALERIE FOTO (3) Prima ninsoare în București și primele probleme. Un șofer drogat a derapat și a pus la pământ un stâlp

Prima ninsoare mai în serioasă în București a adus și primele probleme. Un șofer drogat a derapat și a pus la pământ un stâlp.

Prima ninsoare în București și primele probleme. Un șofer drogat a derapat și a pus la pământ un stâlp

Ninsoarea a provocat haos. Utilajele de deszăpezire mai mult au stat decât să își facă treaba, spun şoferii din București.

Ana Grigore, reporter Observator: „Zeci de accidente rutiere s-au petrecut noaptea trecută pe arterele Capitalei, care au stat ore în şir acoperite cu zăpadă”.

Un tânăr de 26 de ani a făcut și el accident. Era drogat, băuse un cocktail de substanțe interzise, și a circulat cu viteză pe şoseaua acoperită de zăpadă. El a dărâmat un stâlp de iluminat, în cele din urmă, potrivit Observator.

Șoferul vinovat: „Aveam 75 km/h, peste limită. Am mers puţin mai tare, nu foarte tare. Undeva la trecerea de pietoni am pierdut controlul şi am derapat. Am încercat să o redresez. Nu am putut să îi fac absolut nimic”, a spus el, potrivit sursei mai sus menționate.

Foto: Observator
Foto: Observator

Un șofer din Galați a accidentat trei oameni, printre care și un copil de doi ani

Și în Galați, tot un șofer drogat a băgat trei oameni în spital. Printre ei, și un copil de doi ani, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Poliţiştii au stabilit că un tânărul de 19 ani din comuna Tutova, judeţul Vaslui, în timp ce conducea mașina pe drumul de centură, la efectuarea unei manevre de depăşire, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar. În autoturismul condus regulamentar era și copilașul de doi ani. Șoferul vinovat a consumat canabis şi cocaină, spune Poliție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: