Redactia.ro
Home » Monden » Prima poză cu chipul băiețelului Andreei Ibacka și al lui Cabral. Cu cine seamănă Tiago

Prima poză cu chipul băiețelului Andreei Ibacka și al lui Cabral. Cu cine seamănă Tiago

Cabral și Andreea Ibacka au fost discreți cu mucuțul Tiago care are aproape șase luni de la naștere și radiază de fericire alături de părinți.

Să facem cunoștință cu Tiago

Actrița a născut în luna octombrie a anului trecut cel de-al doilea copil al ei și al lui Cabral, Tiago. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe Namiko.
Încă de la naștere frumosul cuplu, adorat de telespectatori, au mai postat imagini cu băiețelul, dar fără să i se vadă chipul. Cel mic era pozat mai mereu de la spate sau din diferite unghiuri în care nu i se vedeau cu claritate trasăturile. Astăzi prezentatorul de la Pro TV a fost pregătit să-și împărtășească fericirea cu urmăritorii lui de pe Instagram.

Acesta a distribuit pe contul lui oficial prima poză cu chipul lui Tiago:

„El este @tiagoibacka 😁 @namikoibacka îi spune Leagăn în continuare. Noi… Minipufaretul, Ghiozdănel, Bombiță… în toate felurile-i spunem. E vesel. Timid. Și cam simpatic”, a fost descrierea lui Cabral la poza pe care a publicat-o.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cabral Ibacka (@cabralibacka)

Reacțiile pozitive nu au întârziat să apară. Colega lui de breaslă, Adela Popescu i-a scris imediat un mesaj emoționant: „Vai, Cabralitos, ce mândrețe de băiețel ți-a făcut soția!”, iar el a reacționat: „Alooo”. Acesta a fost felicitat de către urmăritori și a primit foarte multe like-uri, peste 11.000.

Nota 10 la naștere

Tiago Ibacka a venit pe lume pe 5 octombrie, la un spital privat din București și a primit nota 10 la naștere, cel mic a cântărit la naștere 3.420 de grame și a avut 52 cm.
Andreea Ibacka a declarat că s-a refăcut mult mai rapid decât la prima naștere, a fetiței lor, Namiko.

„Recuperarea este mai ușoară. E totul în regulă și bebe este incredibil. Este un băiețel supercuminte, nici nu știu cu cine seamănă. Mănâncă, doarme, e liniștit. Foarte rar plânge. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 cm. A luat nota 10, premiant. În rest, nimic ieșit din comun. Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții. Pe parcurs o să vă povestesc mai multe”, a spus actrița, potrivit Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: