Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Andreei Bălan după ce fostul soț, George Burcea, a reclamat-o la protecția animalelor

Prima reacție a Andreei Bălan după ce fostul soț, George Burcea, a reclamat-o la protecția animalelor

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor

Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou în mijlocul unui scandal de proporții din cauza patrupedului pe care îl au împreună. Cântăreața a publicat mai multe imagini cu acesta în care apare cu răni deschise pe tot corpul. Fostul soț s-a sesizat imediat și a reclamat-o pe artistă la Protecția Animalelor. Spune că își neglijează animalul de companie și o acuză de rele tratamente la adresa acestuia. Jack are șapte ani și obișnuia să locuiască cu amândoi, pe vremea când încă formau un cuplu. Iată cum se apără, acum, artista!

Cum se apără Andreea Bălan în urma acuzațiilor lui George Burcea

Andreea Bălan spune că Jack, patrupedul lor, ar avea, de fapt, o dermatită care i-a provocat acele răni. De asemenea, artista a replicat că Jack nu a fost niciodată neglijat. Ba chiar din contră, este dus periodic la veterinar pentru tratament. Boala aceasta ar fi apărut în urmă cu șase luni.

La momentul despărțirii celor doi, Andreea Bălan a refuzat să i-l dea pe jack fostului soț, George Burcea. Ea susținea că fiicele lor s-au atașat de animalul de companie, acesta fiind motivul pentru care a preferat să-l păstreze la ea acasă.

Haideți să lămurim niște inepțiiJack este câinele familiei, cumpărat de mine acum 7 ani și crescut în curtea casei mele. De 6 luni are o dermatită care necesită tratament riguros. El trebuie uns, zilnic, cu diferite unguente, lucru pe care eu, mama mea și șoferul nostru l-am făcut de la aflarea diagnosticului.

Totodată, când e sub tratament, nu trebuie să fie în preajma copiilor. Nu s-a pus problema în ultimii 2 ani să fie „dislocat’’ deoarece Ella și Clara îl iubesc foarte mult. Acum, fiind implicată în mai multe proiecte TV, l-am rugat pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el și i l-am oferit fără rețineri… neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav în postări și că va face insinuări legate de starea de sănătate a cățelului.”a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan neagă acuzațiile

De asemenea, cântăreața a punctat că patrupedul a fost îngrijit și dus la veterinar. Încă de la primele vizite la doctor, toate costurile tratamentelor au fost suportate de ea.  Bălan a ținut să menționeze că are și alte animale, pe care le îngrijește, de asemenea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: