Redactia.ro
Home » Știri » Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce Alex Bodi a anunțat divorțul

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce Alex Bodi a anunțat divorțul

GALERIE FOTO (2)

Astăzi, Alex Bodi a anunțat că el și soția sa au depus actele de divorț, urmând ca separarea să fie oficială începând cu 2 decembrie.

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce Bodi a anunțat divorțul

Între timp, Bianca Drăgușanu n-a stat cu mâinile în sân și a postat în mediul online câteva mesaje ascunse, care par să facă referire la divorțul de Alex Bodi.

Printre multele postări cu mesaje sugestive se regăsește și o fotografie în care Bianca Drăgușanu pare rănită pe o mană. „Semnele iubirii”, este descrierea pe care a pus-o acelei fotografii, care duce cu gândul că între cei doi ar fi avut loc un alt episod violent.

Alex Bodi & Bianca Drăgușanu, scene noi de violențe?

De altfel, în declarația oficială, în care Bodi anunță divorțul, bărbatul vorbește despre violențe și comportament neadecvat. „Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi, a spus Alex Bodi”, în exclusivitate pentru Spynews.

Citește și Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează. Când semnează actele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini