Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Cristinei Ciobănașu după ce s-a aflat de noua ei relație

Prima reacție a Cristinei Ciobănașu după ce s-a aflat de noua ei relație

Cristina Ciobănașu si Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au pus punct poveștii lor de iubire în urmă cu câteva luni. Acum, Cristina Ciobănașu s-a afișat cu un băiat misterios. Vlad Gherman a șocat pe toată lumea când a declarat că știa de relația Cristinei. Iată care a fost prima reacție a actriței după declarațiile fostului ei iubit.

Ce a declarat Cristina Ciobănașu

Cristina Ciobănașu a fost suprinsă alături de un băiat misterios care se presupune a fi noul ei iubit. După apariția pozelor în spațiul public, Vlad Gherman a declarat că fost iubită îi spusese deja despre noua sa relație și că el își dorește ca ea să fie fericită. Acum, Cristina Ciobănașu a vorbit public despre noua sa relație. Ea a publicat o poză alături de Vlad Gherman și în descriere a adăugat un mesaj cu subînțeles.

Asta e tot ce trebuie sa stiti, asta e tot ce conteaza: suntem prieteni, lucram impreuna si ne sprijinim in continuare unul pe celalalt (la propriu, dupa cum se vede in poza 🤣)
Suntem liberi sa facem ce vrem, sa fim cu cine vrem si singurii care ne pot judeca suntem noi insine. În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră.”, a scris Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Reacția lui Vlad Gherman după ce Cristina s-a afișat cu noul iubit

Vlad Gherman a trăit clipe de poveste timp de ani buni alături de Cristina Ciobănașu. Deși toată lumea aștepta o nuntă cu sufletul al gură, la începutul acestui an cei doi au pus punct relației. Recent, Cristina Ciobănașu s-a afișat alături de un băiat misterios și deși toată lumea a crezut că Vlad Gherman va fi luat prin surprindere de imagini, nua  fost deloc așa. Actorul a declarat că știa despre relația fostei sale iubite și că vrea ca ea să fie fericită.

Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta.„, a declarat Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: