Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Cristinei Cioran după ce a anunțat că este însărcinată! ”Sunt foarte fericită”

Prima reacție a Cristinei Cioran după ce a anunțat că este însărcinată! ”Sunt foarte fericită”

GALERIE FOTO (2) Prima reacție a Cristinei Cioran după ce a anunțat că este însărcinată! ”Sunt foarte fericită”

Cristina Cioran a oferit prima reacție după ce a făcut anunțul că este însărcinată! Vedeta, în vârstă de 43 de ani, este în culmea fericirii!

Prima reacție a Cristinei Cioran după ce a anunțat că este însărcinată

Cristina Cioran a făcut marele anunț astăzi, în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta este însărcinată cu iubitul ei, cu care are o relație de 7 luni, iar acum au apărut și roadele iubirii lor. Blondina este în culmea fericirii, iar după anunțul oferit la televizor, aceasta a venit și pe contul de Intagram unde le-a transmis vestea și fanilor ei.

Kiki Cioran, așa cum este pe Instagram, a publicat un live-ul în care a avut prima reacție despre vestea că va aduce un copil la vârsta de 43 de ani. În descrierea live-ului aceasta a pus ”Kiki e pregnant. Episodul 1”, semn că vrea să-și țină fanii la curent cu tot procesul.

Prima reacție a Cristinei Cioran după ce a anunțat că este însărcinată! ”Sunt foarte fericită”

”Ce să vă zic, sunt însărcinată și sunt foarte fericită! Știu nu e nimeni pe live-ul ăstă, nu a apucat nimeni să vină încă..uite a venit o persoană, este mai mult decât suficient! Sunt însărcinată și sunt foarte fericită! Multumesc din suflet!”, a spus Cristina Cioran pe live-ul făcut pe contul de Instagram.

Mai mult, Cristina Cioran a mai oferit o veste fanilor ei, și aceea că va avea o rubrică la emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV. Aceasta este tare încântată de noul proiect și le-a cerut mămicilor care o urmăresc să o anunțe dacă vor să discute despre unele subiecte la rubrica ei.

”Voi avea o rubrică la Vorbește lumea! Sunt foarte încântată de propunerea lor. Vom vorbi despre mondenități, așa că aștept sfaturile vostre de mămici și aștept și subicte pe care vreți să le dezbatem la vorbește lumea. Cu siguranță aveți păreri, opinii și dorințe de subiecte, așa că eu vă aștept!”, a continuat Cristina Cioran pe live de pe contul ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristina Cioran (@kikicioran)

Cum a aflat Cristina Cioran că este însărcinată

Actrița s-a mutat imediat cu Alexandru Dobrescu, noul său iubit, iar la 7 luni de când sunt împreună, Cristina a dat marea vestea. Emoționată până la lacrimi, Cristina Cioran a anunțat că va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta este gravidă în 13 săptămâni, iar primele simptome le-a avut când era la birou și și-a făcut un test de sarcină.

”Eram la birou, am făcut un test și lui i-am dat mesaj. S-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită, ne-am dorit foarte mult și nu știu dacă ne-am pregătit.E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii. Abia după ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adică săptămâna trecută, m-am putut să mă bucur cu adevărat. Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău. Dar le aștept și pe următoarele trei, și celelalte. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc”, a spus ea.

Vedeta a spus că medicul i-a recomandat să facă un tratament cu hormoni pentru că este indicat în această perioadă. Prezentatoarea tv a vorbit și despre relația cu noul său iubit. Cristina a mărturisit că dacă el nu ar fi apărut în viața sa, ea nu se despărțea de Traian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: