Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Irishei, după eliminarea de la Survivor România. Mesajul „faimoasei” pentru fani

Prima reacție a Irishei, după eliminarea de la Survivor România. Mesajul „faimoasei” pentru fani

Irisha a avut prima reacție după ce a fost eliminată din competiția Survivor România. ”Faimoasa” a transmis un mesaj tuturor celor care au susținut-o.

Prima reacție a Irishei, după eliminarea de la Survivor România. Mesajul „faimoasei” pentru fani

”Vă mulțumesc tuturor pentru toată susținerea și pentru toate voturile acordate”, a scris Irisha, la un Instastory, după eliminarea de la Survivor România 2021. Ulterior, a revenit cu un alt mesaj, direct pe pagina de Instagram în care a precizat că primește continuu mesaje pe telefon.

”@survivorromania.oficial pentru mine s-a încheiat, din păcate!Vreau să vă mulțumesc din toată inima pentru susținerea și voturile voastre.Va sunt recunoascatoare și apreciez mult de tot 🙏🏽Îmi explodează telefonul efectiv, curg mesajele de la voi😭♥️Mesaje pline de empatie, respect și încurajare 🌪🙌🏼Sunteți mult prea importanți pentru mine și parcursul meu in tot ce fac, mereu sunteti alaturi de mine și pentru asta va sunt recunoscătoare🙏🏽Va iubesc si va mulțumesc ♥️Din cauza fusului orar, nu apuc sa citesc și sa răspund tuturor, dar promit s-o fac in cel mai apropiat timp🙌🏼Dorm puțin și când ma trezesc, vin cu răspunsuri, story’ uri interesante😊Stay tuned 🎯
#mood 😏”, a scris Irisha pe pagina sa de socializare.

Reacția Irishei

Fanii „faimoasei” au venit de îndată cu reacții de apreciere și-i spun că nu merita eliminarea.  ”Nu meritai sa ieși, a fost pe nedrept ,ies oamenii care nu trebuie sa iasă și rămân prostii/NU MERITAI SA IESI!!!! SUNT ATAT DE SUPARATA!! ERAI PREFERATA MEA SI ERAI CEA MAI BUNA!!!😭🥺👑🤍/Irisha, ești puternică, ambițioasă, frumoasă,educată,stilată! Cu siguranță lucrurile se vor așeza în favoarea ta! Felicitări pentru tot!❤️/Dupa Ana Porgras cred ca tu erai pe locu 2 la fete/Felicitări fată frumoasă ! Ai dovedit înțelepciune,bun simt,pe lângă faptul că ai fost o sportivă bună și ambițioasă/Frustrarea celor care te_ au votat nu are margini,și sper ca niciunul să nu treacă de individuale ,cei doi care te_ au jignit nu merită decât silă pe caracterul lor mizerabil.Succes īn tot ceea ce faci,pentru că ești puternică !❤️❤️❤️👏👏👏”, sunt o parte dintre reacțiile susținătorilor Irishei.

Odată ce a aflat că ea va fi concurenta care va pleca acasă, Irisha a precizat că regretă acest lucru și a punctat faptul că o parte dintre colegi au votat-o din punct de vedere social și nu sportiv. ” (…) Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insect. Este cel mai tare proiect din viața mea. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor e deosebit, afli lucruri noi despre tine. E altceva”, a spus Irisha.

Telespectaorii acuză producția de ”făcătură”

Irisha, alături de Elena, Sorin și Bogdan de la Războinici au fost propuși spre eliminare. Telespectatorii au acuzat ulterior producția de ”făcătură”, deoarece nu cred că Bogdan, venit de doar două săptămâni la Survivor, a avut mai multe voturi decât Irisha. Telespectatorii sunt de părere că staff-ul a eliminat-o pe Irisha, deoarece echipa „Faimoșilor” este formată din zece oameni, iar ”Războinicii” din șase.  De altfeș, sunt revoltați de faptul că Irisha era concurentă bună pe traseu, iar Bogdan nu a aduc decât 2 puncte de când a sosit în jungla Dominicană.

„Fata asta a avut mult mai multe voturi decât Bogdan! Kanal D halal de producție! Nici nu arătați voturile!”, „Producția elimină pe cine vrea!”, „Dacă și Bogda avea mai multe voturi…vă bateți joc de banii telespectatorilor”, „Făcătură!”/ „Dacă nu m-am convins 100% cand a ieșit Ana ca emisiunea e fake, sigur m-am convins acum”, „Sincer nu prea cred că Irisha avea mai puține voturi decât Bogdan .Au vrut să echilibreze echipele!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: